comScore

Galatasaray Galatasaray

Huylu huyundan vazgeçmedi

22 Şubat 2013, Cuma 03:17

Kendi ağzıyla, “Terim sürekli risk almadan oynamamı istiyor ama ben bunu yapamıyorum” itirafında bulunan Dany, 6 milyon Euro'luk zarara yol açabilir.

DANY, Aralık 2012'de söyledi, Terim'in defalarca uyarmasına rağmen yine huyundan vazgeçmedi ve takımı yaktı. Schalke maçının 45. dakikasında hücuma çıkarak savunma dengesini bozan ve riskli pası ile yenilen gole neden olan Kamerunlu bu hatayı antrenmanda da yapıyordu.

G.Saray Dergisi'nin aralık sayısına konuşan G.Saraylı futbolcu, “Terim, ‘Risk yok, basit oyna' diyor, ben de ona ‘tamam' diyorum. Eğer o an içimden hücumcuya çalım atmak geliyorsa atmalıyım o çalımı. Karakterim bu” ifadelerini kullanmıştı.  
Ve Dany'nin önceki gün yaptığı hata, G.Saray elenirse en az 6 milyon Euro'luk kayba neden olacak...

Top Dany'ye gelince kalp krizi geçiriyorum


DANY'nin Gaziantepspor'a transferini sağlayan o dönemki teknik direktörü Tolunay Kafkas, Kamerunlu stoper ile ilgili şu demece imza atmıştı: “Top Dany'ye geldiğinde kalp krizi geçirecek gibi oluyorum.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!