takımın Schalke ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçını değerlendirdi.
Alman ekibinin Drogba ve Sneijder'i nasıl durduracağı düşüncesine odaklandığını ifade eden Götz “Her ikisinin kalitesini çok iyi biliyorlar. Bu iki futbolcuyu durdurabilmek üzerine odaklandılar. Bu maçtaki oyun anlayışları Galatasaray'ı durdurma mantığı üzerine şekillenecek” diye konuştu.
Schalke'nin kötü gidişinin kimseyi yanıltmaması gerektiğini dile getiren Götz “Bu durum Galatasaray için talihsizlik de olabilir. Çünkü Schalke'nin kaybedecek bir şeyi yok. Dolayısıyla çok hırslı olacaklar. Ligde kötü sonuçlar alıyorlar ancak normalde çok iyi bir takım. Oyunu hızlı oynayabilen bir ekip” dedi. Şu anda Almanya'da bir televizyon kanalında yorumculuk yapan Götz, Sneijder ve Drogba takviyesi içinde yorum yaptı.
Bu transferlerin Almanya'da uzun süre konuşulduğunu kaydederek “Söylenecek tek şey Galatasaray'ı tebrik etmek” dedi. “Bu iki ismin takımda olması çok büyük bir şans. Ancak her ikisi için de Galatasaray önemli bir avantaj. Çok önemli koçu olan, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden, vizyonu olan bir kulübe geldiler” ifadelerini kullandı.
Kalbim Galatasaray ile
Falko Götz, Alman ekibiyle oynanacak karşılaşmada ülkesinin takımı Schalke'yi değil, Galatasaray'ı destekleyeceğini dile getirdi. Şu ifadeleri kullandı: “Orada çok güzel zamanlarım oldu. Türkiye'de ve İstanbul'da çok güzel dostluklarım var. Kalbim Galatasaray ile olacak.”
ÖZGÜR SANCAR - BUGÜN GAZETESİ

