comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba golünü attı! (Video)

30 Ocak 2013, Çarşamba 21:00

Afrika Uluslar Kupası D Grubu'nu lider tamamlamayı garantileyen ve çeyrek finalde Nijerya ile eşleşen Fildişi Sahilleri; gruptaki son maçında Cezayir ile karşılaştı, Galatasaray'ın yeni transferi Drogba ağları havalandırdı..

Cezayir [2 - 2] Fildişi Sahilleri 
7' R. Boudebouz (Penaltı kaçırdı / Cezayir)
64' [1 - 0] S. Feghouli (Penaltı)
70' [2 - 0] A.A.H. Soudan
77' [2 - 1] D. Drogba
80' [2 - 2] W. Bony

Afrika Uluslar Kupası D Grubu'nu lider tamamlamayı garantileyen ve çeyrek finalde Nijerya ile eşleşen Fildişi Sahilleri, kupaya veda eden Cezayir ile son maçta karşı karşıya geldi.
Galatasaray'da forma giyen Eboue, Trabzonsporlu Bamba ve Zokora'nın ilk 11'de yer almadığı mücadeleye sarı kırmızılıların yeni transferi Drogba 11'de başladı.

Cezayir 7. dakikada Boudebouz ile penaltı atışından yararlanamezken, ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

Cezayir, 64. dakikada bir penaltı daha kazandı, bu kez atışı Feghouli kullandı ve golünü attı. Dakikalar 70'i gösterdiğidne topu ağlara yollayan Soudan, farkı 2'ye çıkardı.

77. dakikada sahneye Drogba çıktı ve attığı golle farkı 1'e indirdi. 80'de ise Bony ile golü bulan Fildişi, 3 dakikada skora denge getirdi.

Kalan kısa sürelik bölümde skor değişmedi ve mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Fildişi 7 puanla grubunu lider tamamlarken, Cezayir ise 1 puanla evine döndü.

Öte yandan Eboue, 85. dakikada Lolo'nun yerine oyuna dahil olurken, Zokora, 90+3'te oyuna girdi. Bamba forma giymedi.

Fildişi, 3 Şubat'ta Nijerya ile çeyrek finalde karşılaşacak.


 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!