comScore

Galatasaray Galatasaray

İşte Sneijder'li G.Saray...

25 Ocak 2013, Cuma 12:34

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni transfer Wesley Sneijder'i Beşiktaş ile oynanacak maçın kadrosuna almaya hazırlanıyor.

- SPORX - Spor Toto Süper Lig'de Türk Telekom Arena'da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, sahaya süreceği ilk 11'i de yavaş yavaş belirlemeye başladı. Eboue ve Amrabat'ın Afrika Kupası'nda olmasından dolayı sağ bek ve sol açıkta alternatif isimlere yönelen Terim, yeni transfer Wesley Sneijder'i de Beşiktaş maçının kadrosuna almayı planlıyor.

SNEIJDER 18'DE OLACAK 
Sarı-kırmızılı kulüp ile resmi sözleşme imzalamasının ardından yaptığı hemen her açıklamada Beşiktaş maçında forma giymek istediğini ve fiziksel olarak da hazır olduğunu ifade eden Wesley Sneijder ile performans uzmanı Scott Piri yakından ilgileniyor. Sneijder'e özel bir antrenman programı hazırlayan ve Hollandalı futbolcunun fiziksel yeterliliğini ölçen Piri'nin Terim'e vereceği rapor büyük bir merakla bekleniyor. Scott Piri'den gelecek olan rapor doğrultusunda Sneijder'i Beşiktaş karşısında kadroya alıp almama konusunda 'kesin' kararını verecek olan Terim'in Hollandalı futbolcuyu ilk 18 kişilik maç kadrosuna alması bekleniyor. Sneijder'i yedek kulübesinde tutması beklenen Terim, Hollandalı yıldızı Türk Telekom Arena sakinleri ile buluşturarak maçtan önce tribünde de büyük bir hava yaratmayı planlıyor.
Sizce Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi karşılaşması nasıl sonuçlanır?

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!