comScore

Galatasaray Galatasaray

''Beşiktaş derbisini yaşamaya başladı''

24 Ocak 2013, Perşembe 13:15

Galatasaray'ın yeni transferi, Hollandalı yıldız futbolcu Wesly Sneijder, yurttaşı ve yakın arkadaşı olan gazeteci Mike Verweij'e, sarı kırmızılı takıma transferiyle ilgili olarak önemli bilgiler verdi...

Hollanda'nın saygın gazetesi De Telegraaf'ta yazan Verweijkonuyla ilgili olarak Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı ve "Sneijder'in Galatasaray'a transferi çok önemli bir olay. Galatasaray büyük bir kulüp ve Şalpiyonlar Ligi'nde iddialı olmak istiyorlar. Türkiye'nin ve Avrupa'nın büyük kulüplerinden bence hem Sneijder hem de Galatasaray açısından çok iyi bir transfer oldu" diyen deneyimli gazeteci, Hollanda'da bu transferin büyük bir süpriz olarak nitelendirildiğini belirterek, "Hollanda'da bu transfer herkes için süpriz oldu. Genelde daha yaşlı oyuncular Türkiye'le geliyordu; fakat Wesly henüz 28 yaşında bu açıdan şaşırtıcı oldu. Tabii beklentiler onun İngiltere'nin büyük takımlarından birinde olması yönündeydi. Bazı çevreler Wesly için bu transferi geri adım olarak yorumladılar; ama kendisi dün Galatasaray'a transfer olarak ileriye doğru büyük bir adım attığını söyledi. Amacı Galatasaray'da çok maç oynayıp, Hollanda Milli Takımı'yla Dünya Kupası'na gitmek" ifadelerini kullandı.

SNEİJDER BEŞİKTAŞ'A KARŞI OYNAMAYI GERÇEKTEN İSTİYOR, BU POPÜLİST BİR SÖYLEM DEĞİL, MAÇI ŞİMDİDEN YAŞAMAYA BAŞLADI
Mike Verweij, Wesly'nin Beşiktaş derbisinde oynamayı gerçekten çok arzu ettiğini, bu yöndeki söyleminin taraftara şirin gözükme çabasından ileri gelmediğini belirterek, "Sneijder Pazar günü Beşiktaş'a karşı derbide oynamayı arzu ediyor. Ne olacak göreceğiz, ama o bunu yapabileceğini söylüyor. Fiziksel durumu gayet iyi. Dün Oteli'nde iyi hissetiğini söyledi. Bence Inter Milan'da maç oynamamasına karşın kendini her zaman hazır tuttu. Ve her an sahaya çıkabileceğine inanıyor. Motivasyonu çok güçlü bir oyuncu. Tabii ki Galatasaray teknik heyeti oynayıp oynamayacağına karar verecek; ancak o fiziksel yetenekleri kadar duygusal yetenekleriyle de oynayabilen bir oyuncu. Maç oynamaya, başarıya aç. Bir an önce sahaya çıkıp maç oynamak istiyor" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!