comScore

Galatasaray Galatasaray

''Aslan Liverpool'dan büyük''

23 Ocak 2013, Çarşamba 10:00

Ada'nın önemli gazetelerinden Daily Mail'in sitesinde Sneijder'in Liverpool yerine Galatasaray'ı seçmesine ve çılgınca karşılanmasına vurgu yapıldı.

Wesley Sneijder'in Galatasaray ile anlaşması dünyada nasıl olay olduysa, İstanbul'a gelişindeki karşılama da aynı etkiyi gösterdi.

Daha önce haberlerimizin çok az çıktığı ya da ufak görüldüğü İngiliz futbol sitelerinde bu kez Galatasaray, gösterişli bir şekilde kendisine yer buldu.

Ada'nın önemli gazetelerinden Daily Mail'in sitesinde, geniş olarak Sneijder'in çılgınca karşılanmasına vurgu yapıldı. Haberin altında yapılan yorumlar ise gurur vericiydi. En dikkat çeken yorum, Wesley Sneijder'in Liverpool'u seçmemesiyle ilgili olandı.

'Pop star gibi gitti'
Bununla ilgili olarak, "Niçin bu transfere herkes şaşırıyor. Galatasaray, şu an Liverpool'dan daha büyük bir kulüp. Her yıl orta sırada mücadele etmeyi kim ister ki!" denildi. Bunun dışında, "Galatasaray, harika taraftarlara sahip. Buraya hayran olacaktır", "Sneijder, Türkiye'ye bir pop star gibi gitti. Galatasaray Devler Ligi'nde ama Liverpool buradan uzak", "Sneijder, dünyanın en iyi oyuncularından biri" ifadeleri kullanıldı.

İspanyollar hayran kaldı
İspanya'da Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca ve AS gazeteleri, daha önce İspanyol devinin formasını giyen Wesley Sneijder'in Galatasaray'a gidişine sayfalarında önemli derecede yer verdi. Marca, "Real'in eski yıldızlarından Sneijder, artık Galatasaray'ın başarısı için elinden geleni yapacak" derken, AS ise havalimanındaki coşkulu karşılamanın resmini koyarak, "İstanbul'da, Sneijder çılgınlığı" diye yazdı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!