comScore

Galatasaray Galatasaray

Snejder Kuyt'la ne konuştu?

22 Ocak 2013, Salı 17:00

Wesley Sneijder'in Galatasaray'a 3,5 yıllık imza attığı törende, gazetecilerin en çok merak ettiği konu, Fenerbahçe'nin teklifiydi. Bu konuda Sneijder, Kuyt'la ne konuştuğunu da açıkladı...

Basın toplantısında açıklamalar yapan Sneijder, Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt'la ne konuştuğunu açıkladı. Kuyt'ın yakından tanıdığı ve iyi bir arkadaşı olduğunu ifade eden Hollandalı oyuncu "Normalde de sadece G.Saray için değil, konuştuğum bir arkadaşım. Gelmeden iki gün önce de konuştum. Bu sadece şehirle ilgiliydi. Kararım kesindi ama yüzde yüz emin olmak için konuştum" dedi.

Mourinho ile de konuştuğunu doğrulayan Sneijder, "Benim için önemli bir teknik adam vemutlaka gelmem konusunda hemfikirdi. Ayrıca Van Gaal de gelmemi tavsiye etti. Buraya gelmek için bu konuşmaları yapmama gerek yoktu belki ama konuşpum ve emin karar vermek için emin oldum" dedi.

Bu arada Sneijder, basın toplantısının içinde Türkiye'de sadece Galatasaray'dan teklif aldığını ifade ederken, Fenerbahçe ile ilgili iddiaları da yalanlamış oldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!