Inter Başkanı Moratti, "Buluştuk, konuşmakistedik. Güzel bir diyalog gerçekleştirdik. Son durumu sorarsanız,Wesley'nin takımda kalması gibi bir opsiyon hala var. Ancak şu andaGalatasaray'a daha yakın görünüyor." ifadelerini kullandı.
Bununüzerine Wesley Sneijder de, "Başkanın söyledikleri doğru. Takımımı vedaha önemlisi taraftarları seviyorum. Anlaşma hakkında söyleyebileceğimfazla bir şey yok." diye belirtti.
İtalyan gazeteciler hemSneijder, hem de Moratti'nin oldukça rahat göründüğünü vurgularken;yemeğin ücretinin de Hollandalı oyuncu tarafından ödendiğine dikkatçektiler.
Ayrıca İtalya'nın önde gelen yayın organlarındanCorriera dello Sport, Wesley Sneijder'in yemekte Başkanı Moratti'ye,Galatasaray'ın teklifini kabul edeceğini söylediğini iddia etti ve buhaberi manşetten "Sneijder Moratti ile buluştu. Galatasaray'a 'evet'dedi" başlığıyla duyurdu.

