comScore

Galatasaray Galatasaray

Terim aradığını buldu!

07 Ocak 2013, Pazartesi 14:30

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, iddialara göre 2011’den beri takip ettiği Nacer Chadli'nin Ocak ayında transfer edilmesi için yönetime raporunu sundu.

Fatih Terim, yaklaşık iki senedir takip ettiği Nacer Chadli için Ocak ayında hamle yapılmasını isteyecek.

AMK haberine göre; Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yurt dışı kampı için Almanya'ya giden ve Twente'yle bir hazırlık maçı oynayan Galatasaray, o karşılaşmada Twente'ye 1-0 mağlup olmuş ve Hollanda temsilcisinin tek golünün asistini Nacer Chadli yapmıştı. O karşılaşmada Chadli’yi çok beğenen Terim, transfer için acele etmemişti.

Fatih Terim’in oyuncu izleme komitesinde bulunan Mahmut Alparslan'a bu futbolcuyu sık sık izlettirdiği ve olumlu rapor aldığı söylenirken, tecrübeli teknik adamın "Oyun zekası üst düzeyde, kanatları çok iyi kullanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde de oynatabileceğimiz bir oyuncu. Takımda görmek istiyorum" sözlerine yer verildi.

Twente’de 18 golü var
Belçika’da doğan Chadli, altyapı öğrenimini Liege’de aldıktan sonra Hollanda takımlarından Maastricht’te yıldızını parlattı. Apeldoorn’da 3 sezon oynayan Fas asıllı oyuncu 2010’da Twente'ye transfer oldu. Kırmızı beyazlı takımla 69 resmi maça çıkan Chadli 18 gol kaydetti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!