comScore

Galatasaray Galatasaray

Biri Aslan'ı gözetliyor!

07 Ocak 2013, Pazartesi 14:15

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ikinci turundaki rakibi Schalke 04 şimdiden sarı kırmızılı takımı gözlem altına almaya başladı.

Alman kulübü, izleme ekibinden iki ismi Alanya'ya gönderdi ve sarı kırmızılıların Alanyaspor'la yaptığı maçı takip ettirdi.

KAMPIN SONUNA KADAR KALACAKLAR

Almanya'da yaşayan ve konuyla ilgili Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan futbolcu temsilcisi Yaşar Çalşır, "Schalke'deki arkadaşlarımla konuştum. Onlar şimdiden Galatasaray'ı izlemek istiyorlar. Maç videolarından ziyade canlı olarak, izleyebildikleri oranda antrenman ve hazırlık maçı izlemeye karar verdiler. Şu anda iki isim Antalya'da; önce Alanya'ya gittiler. Orada Galatasaray'ın ilki etap çalışmalarını izlediler. Kampın sonuna kadar orada kalacaklar ve sonrasında Schalke teknik heyetine bir rapor sunacaklar" dedi.

BÜTÜN GELİŞMELERE HAKİM OLMAK İSTİYORLAR

Schalke adına Galatasaray'ı izlemeye gelen iki ismin de, Alman olduğunu ve kulüpte çalıştığını belirten Çalışır, "Schalke, Galatasaray'ı etüt edebilmek adına büyük bir titizlikle çalışıyor. Futbolcuların özellikleri, antrenman, maç performansı, takım içi gelişmeler... Bütün bunlara hakim olmak istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Schalke 04'le ilk maçını 20 Şubat Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde yapacak, Almanya'daki rövanş maçı ise 12 Mart'ta oynanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!