comScore

Galatasaray Galatasaray

Ömer Toprak'ta önemli gelişme!

07 Ocak 2013, Pazartesi 10:48

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen milli futbolcu Ömer Toprak için sıcak bir açıklama var.

Almanya Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen Ömer Toprak'ın adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmaya devam ediyor.

İki ezeli rakibin de stoper ihtiyacının olması ve önümüzdeki sezon yabancı kontenjanında yaşanacak olan daralma sebebiyle yerli isimler üzerine yoğunlaşan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilk hedef olarak Ömer Toprak'ı seçtiği iddia edilmişti. 2016 yılının sonuna kadar sözleşmesinin olduğu Ömer Toprak için 8 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep eden Bayer Leverkusen, milli futbolcuyu satmaya yanaşmıyor. Leverkusen'in kararlı tavrından dolayı Ömer Toprak transferini askıya alan Gakatasaray ve Fenerbahçe, rotasını alternatif isimlere çevirdi. Ömer Toprak'ın transfer süreci ile ilgili sıcak bir açıklama da milli futbolcunun ağabeyi Faruk Toprak'tan geldi. Beyaz TV'nin sorularını yanıtlayan Faruk Toprak, milli futbolcunun Bayer Leverkusen'den ayrılmak istemediğini belirtti. Kendilerine şu ana kadar Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklif gelmediğini ifade eden Toprak, "Bize ulaşan bir şey yok, teklif olsa benim de kesin olarak haberim olurdu." dedi. Faruk Toprak, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin radarında olan Ömer Toprak'ın Türk ligini yakından takip ettiğini ve takım olarak da Sivasspor'u tuttuğunu dile getirdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!