comScore

Galatasaray Galatasaray

Dev operasyon artık daha önemli!

07 Ocak 2013, Pazartesi 09:45

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki giderek yükselen rekabet, transfer piyasasını da ele geçirmiş durumda.

Öyle ki her iki kulüp birbirlerinin ilgilendiği oyuncuları da takip etmeye başladı. 10 numara pozisyonuna önemli isimler arayan iki ekipte de, bir ara aynı isimler üzerinde durulsa da, Fenerbahçe Yönetimi Montpellier forması giyen Belhanda’nın transferini bitirme aşamasına getirdi, resmi açıklamanın her an yapılması bekleniyor.

Fanatik'e göre; Galatasaray yGalatasaray, Belhanda transferini gölgede bırakacak!önetimi Belhanda transferini gölgede bırakacak bir oyuncuya Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek için gün sayıyor. Bu doğrultuda İnter’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Wesley Sneijder için yoğun bir baskı var.

En sıcak alternatifler
Hollandalı yıldızın senelik ücreti üzerinde mutabakat sağlanırsa, İtalyan devine 10 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödenmesi gündemde.

Ancak Galatasaray’da alternatif isimler de sıcak tutuluyor. İsimler sır gibi saklansa da, teknik direktör Fatih Terim’in Kaka gibi bir oyuncudan bahsetmesi, bu profilde bir yıldız almak istediklerini söylemesi taraftarı da bir hayli heyecanlandırıyor.

Kesenin ağzı açılıyor
Fatih Terim’in çalışmalarından son derece memnun olan ve aynı ölçüde hocayı da memnun etmek isteyen Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Ünal Aysal da, kesenin ağzını sonuna kadar açmış durumda. Dolayısıyla Galatasaray’ın oyuncu portföyü genişliyor. Yönetimin en büyük hayali ise daha önceki ara transfer dönemlerinde başarılı olan; bir Ribery etkisi yaratacak, Necati Ateş kadar verimli olacak bir ismi kadroya dahil edebilmek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!