comScore

Galatasaray Galatasaray

Selçuk İnan: "İnşallah turu geçeriz"

06 Ocak 2013, Pazar 16:06

Kritik anlarda attığı frikik golleriyle Galatasaray'a hayat veren Selçuk İnan, ligin ikinci yarısı ve Devler Ligi maçlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın yıldız oyuncularından Selçuk İnan, devre arası kamp çalışmalarının sürdüğü Alanya'da GSTV'ye açıklamalarda bulundu. Takım hâlinde keyifli bir kamp dönemi yaşadıklarını anlatan başarılı orta saha oyuncusu, "Süper bir kamp dönemi geçiriyoruz, hava da süper. Her şey iyi gidiyor, çalışmalarımız da öyle. Bugün maçımız var. Buradaki çalışmalarımız bitti. Maçla birlikte buradaki kamp da bitiyor, sonra Antalya'ya geçeceğiz bildiğiniz gibi. En sevindiricisi hiç sakatlık olmadı. Bu gerçekten iyi bir haber bizim için" ifadelerini kullandı.

İşte Selçuk'un tüm açıklamaları;
"UMARIM SAKATLIK OLMAZ" Tatilden sonra yapılan antrenmanların zor geçtiğini ancak bu çalışmaların daha sonra kendilerine olumlu geri dönüşü olacağını anlatan yıldız oyuncu, Alanyaspor ile oynanacak hazırlık maçı için de değerlendirmelerde bulundu: "Üç gündür antrenman yapıyoruz, ilk hazırlık maçımız olacak. Bir deneme maçı değil bence bu. Fiziksel anlamda kendimizi görme maçı olarak değerlendiriyorum ben. Sakatlıksız geçer umarım. Bunu diliyorum."

"İKİNCİ YARILAR ZOR GEÇER" Selçuk İnan, sezonun ikinci yarısının daha zor geçeceğini bildiklerini belirterek, "İkinci yarılar her zaman daha zor, daha çetin geçer. Bu sezon da öyle gözüküyor. Çok zor geçecek, herkes çok iyi hazırlanıyor. Tüm takımların çok iyi kadroları var. İlk yarıda bunu gördük zaten. Ama biz bunun farkındayız, daha iyi çalışıyoruz. İlk yarıda kaybettiğimiz puanlardan önemli tecrübeler kazandık. Bunları daha aza indirgeyip, tıpkı geçen sezon olduğu gibi mutlu sona ulaşmak için gereken neyse yapacağız" diye konuştu.

"İNŞALLAH TURU GEÇERİZ" Milli oyuncumuz, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke 04 eşleşmesinin kendilerini çok heyecanlandırdığına vurgu yaparak, "Hepimizin istediği bir rakipti Schalke 04. Ama o seviyedeki takımlar hemen hemen eşit sayılır. Zor maçlar olacak; fakat ne olursa olsun, çeyrek finale kalmak istiyoruz. Ben bunu yapacağımıza inanıyorum açıkçası, yürekten inanıyorum. O kaliteye sahibiz. Zaten bu antrenmanları yaparken bile sürekli o maç aklımıza geliyor; çünkü bizim için gerçekten önemli bir dönüm noktası. Ben öyle görüyorum. İnşallah turu geçeriz. Schalke maçları için sabırsızlanıyoruz; ama öncesinde galip gelmemiz gereken maçlar olduğunun da farkındayız" dedi.

"NE OLURSA OLSUN BİZİ DESTEKLESİNLER" Selçuk İnan, "Galatasaraylı taraftarlar yeni yılda da serbest vuruş gollerini izlemeye devam edecekler mi" sorusunu ise, "Umarım izlemeye devam ederler. Benim için de iyi olur, onlar için de" sözleriyle yanıtladıktan sonra taraftarlarımıza yeni yıl mesajı verdi: "Taraftarlarımızın yeni yılı kutlu olsun. Ne olursa olsun bizi desteklesinler. Onları mahcup etmemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız." Başarılı orta saha oyuncusu, Galatasaray'daki kariyerinde toplam 16 gol kaydederken, serbest vuruşlarda altı isabet sağladı. Selçuk İnan, 2011-2012 sezonunda Trabzonspor'a iki, Manisaspor, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe'ye ise birer frikik golü attı. Kaptanlık pazubandıyla çıktığı 2012-2013 sezonundaki Fenerbahçe karşılaşmasında da rakip kaleci Volkan Demirel'i ters köşede yakalayarak serbest vuruşu gollerinin sayısını altıya çıkarmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!