comScore

Galatasaray Galatasaray

İşte Sneijder için yeni formül!

06 Ocak 2013, Pazar 10:45

G.Saray Başkanı Ünal Aysal’ın, Braga maçı öncesi Fatih Terim’e “İster misin?” diye sorduğu Hollanda’lı Wesley Sneijder’in yaklaşık 30 milyon Euro’luk maliyeti için yeni formül üretildi.

Hesaplamalara göre yıllık kazancı 5 milyon Euro olarak düşünülen Sneijder’e 4.5 yıllık sözleşme karşılığında 22.5 milyon Euro önermeyi planlayan Aslan, kulübü İnter’e ise bonservisi için 7.5 milyon Euro vermeyi gözden çıkardı. Ama yüksek maliyet nedeniyle, Çizme ekibine tıpkı Felipe Melo’nun Juventus’tan transferindeki gibi, ‘kiralık’ teklifi yapıldı

YARIM YILI 3 MİLYON EURO
Habertürk'ün haberine göre; Sneijder için İnter ile pazarlıklar sürerken, İtalya’da yıllık kazancı vergiler çıktığında 6.5 milyon Euro’yu bulan Hollandalı’ya da sezon sonuna dek 5 aylık süre için 2.5 milyon Euro önerildi.

Mayıs’ta devreye girecek satın alma opsiyonuyla İnter’e 7.5 milyon Euro teklif eden Aslan, kiralama bedeli olarak da 500 bin Euro’yu gözden çıkardı. Teklif kabul edilirse, G.Saray’ın Sneijder’i satın alma opsiyonu kendilerinde olmak üzere yarım sezon için 3 milyon Euro’ya mal etmesi bekleniyor. Sneijder eğer beklenen katkıyı sağlarsa satın alınacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!