comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (8 Mart 2016 Salı)

08 Mart 2016, Salı 17:35
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (8 Mart 2016 Salı)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 8 Mart Salı basında çıkan Galatasaray haberleri

 

8 Mart Salı 2016 Galatasaray Haberleri

 

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi ne zaman?

 

Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbinin başlama saati değiştirildi. Milli maçlar nedeniyle ligde verilecek aradan ötürü 20 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacağı açıklanan derbinin başlama saati 20.00'a alındı.

 

Sabri, Beşiktaş'ın ofansif gücüne meydan okudu

 

Galatasaray'da uzun süredir istenmeyen adam ilan edilen Sabri Sarıoğlu bu sezon kelimenin tam anlamıyla ligin en iyi ofansif ayaklarına meydan okuyor. Galatasaray'da bu sezon toplamda 34 maça çıkan Sabri Sarıoğlu tek golünü Avrupa Ligi'nde Lazio'ya atmasına rağmen asistleriyle göz dolduruyor. Ligde 21 maçta 5 asisti bulunan Sabri'nin, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Lazio ile oynanan maçlarda 1 golü, 1 asisti var. Daha da ilginci ise Sabri, bu performansıyla ligin en iyi ofansif takımlarından biri olarak lanse edilen Beşiktaş'ın hücum oyuncularından geri kalmadı. Sabri Sarıoğlu bu sezon Beşiktaş'ta ligde 4 asist yapan Quaresma'yı geçerken, 5 asistle oynayan Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan'ın ise gerisinde kalmadı. Beşiktaş'ta Jose Sosa (ligde 8 asist) ve Gökhan Töre (ligde 6 asist) Sabri'yi geçen futbolcular oldu. Galatasaraylı futbolcu toplamda ise Gökhan Töre ile bu sezon aynı sayıda asist yaptı. Öte yandan Sabri, Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın 4 bekinden de çok çok asist yapmış durumda. 

 

Galatasaray'da Haluk Ulusoy sürprizi 

 

Galatasaray'da mali ve sportif sorunları çözeceğine inanılan Haluk Ulusoy'un başkan olması için baskı var. Ulusoy'un ise Galatasaray Başkanlığına sıcak baktığı öğrenildi. 

Son seçimde de Galatasaray'a Başkan adayı olması yine gündeme gelen Ulusoy TFF Başkan adaylığı nedeniyle Galatasaray'dan gelen taleplere olumsuz yanıt vermişti.  

TFF'nin son yapılan seçimlerinde aday olan ancak yarış için yeterli imzayı toplayamayan Ulusoy camiden gelen talepleri değerlendiriyor. 

Geçen yıl TFF Başkanı olmak istediği için Galatasaray'da seçime girmeyen Ulusoy'un bu kez kulübün başına geçmeye sıcak baktığı kaydedildi.

 

FLAŞ! Tayyip Erdoğan - Ünal Aysal iddiası

 

Galatasaray'da Ünal Aysal'ın yeniden başkan adayı olacağı iddiaları gündemde yer alırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarındaki ilişkiye dair çarpıcı bir yorum geldi.

Fanatik Gazetesi yazarı Serdar Dinçbaylı, Tayyip Erdoğan'ın Ünal Aysal'a sıcak bakmadığını ve geçtiğimiz günlerde UEFA'nın verdiği ceza ile ilgili yaptığı açıklamayla Aysal'ı hedef gösterdiğini söyledi. Radyospor'da konuşan Dinçbaylı, "Recep Tayyip Erdoğan, Ünal Aysal'a sıcak bakmıyordu. Aysal'ın şu anki hükümetle görüş farklılığı vardı. Tayyip Erdoğan kendisine biat eden insanları seviyor. Aysal biat etmediği için sıcak bakmıyordu. Tayyip Erdoğan'ın UEFA'ya "kişilere ceza verin" açıklaması da Ünal Aysal'a yönelikti" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!