comScore

Galatasaray Galatasaray

Tayyip Erdoğan - Ünal Aysal iddiası - Galatasaray Haberleri

08 Mart 2016, Salı 16:10
Tayyip Erdoğan - Ünal Aysal iddiası - Galatasaray Haberleri

Fanatik Gazetesi yazarı Serdar Dinçbaylı gündem yaratacak çarpıcı yorumlarda bulundu.

FutbolArena - Galatasaray'da Ünal Aysal'ın yeniden başkan adayı olacağı iddiaları gündemde yer alırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarındaki ilişkiye dair çarpıcı bir yorum geldi.

Fanatik Gazetesi yazarı Serdar Dinçbaylı, Tayyip Erdoğan'ın Ünal Aysal'a sıcak bakmadığını ve geçtiğimiz günlerde UEFA'nın verdiği ceza ile ilgili yaptığı açıklamayla Aysal'ı hedef gösterdiğini söyledi.

 

Recep Tayyip Erdoğan ile Ünal Aysal'ın arası bozuk mu?

 

Radyospor'da konuşan Dinçbaylı, "Recep Tayyip Erdoğan, Ünal Aysal'a sıcak bakmıyordu. Aysal'ın şu anki hükümetle görüş farklılığı vardı. Tayyip Erdoğan kendisine biat eden insanları seviyor. Aysal biat etmediği için sıcak bakmıyordu. Tayyip Erdoğan'ın UEFA'ya "kişilere ceza verin" açıklaması da Ünal Aysal'a yönelikti" ifadelerini kullandı.
 

Galatasaray, Ersun Yanal'la anlaşacak mı?
 

Sarı kırmızılı kulübün teknik direktör çalışmaları hakkında da bilgi veren Dinçbaylı, "Galatasaray'ın başına ben gelirim, Ersun Yanal gelmez. Bu kadar net. Yabancı hoca gelecek. Sezon sonuna kadar Orhan Atik devam edebilir. Orhan Atik'in 2 maça çıkma izni vardı. Fakat Hollandalı hocanın belgesiyle o iş halledilir. Türkiye'de bunlar kolay" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!