comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (5 Mart 2016 Cumartesi)

05 Mart 2016, Cumartesi 17:29
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (5 Mart 2016 Cumartesi)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 3 Mart Perşembe basında çıkan Galatasaray haberleri

 

5 Mart Cumartesi 2016 Galatasaray Haberleri

 

Rafa Benitez, Galatasaray'a mı gelecek?

Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Galatasaray'da teknik direktör arayışları hız kazandı. Sarı kırmızılılar için son olarak Real Madrid'in eski hocası Rafa Benitez ismi gündeme geldi. 

Sabah'ın haberine göre; Yöneticilerin neredeyse tamamı yerli çalıştırıcılara sıcak bakmazken, son Yönetim Kurulu toplantısında Rafael Benitez ismi ortaya atıldı.

Benitez'i öneren yöneticiler, Real Madrid ile yollarını ayıran 55 yaşındaki İspanyol çalıştırıcının, kendisi yüksek ücret alsa da, dünyanın dört bir yanından genç yetenekleri Galatasaray'a çok ucuza getirebileceği görüşünde.

Diğer yandan adaylar arasında şansı en fazla olan teknik direktör ise hâlâ Rudi Garcia... Son olarak Roma'yı çalıştıran 52 yaşındaki Fransız teknik adam Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Garcia'nın, İstanbul'daki Galatasaray-Lazio maçını izlemesi için yardımcısını gönderdiği iddia edilmişti.

Sarı-kırmızılı yönetimin listesindeki diğer adaylar şunlar: Lucien Favre, Julen Lopetegui, Brendan Rodgers, David Moyes ve Walter Mazzari...

 

Galatasaray'da kritik toplantı! Bir araya geldiler

Galatasaray Yönetimi son günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili Florya'da kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, teknik direk durumundan futbolcuların maaşlarında yapılması konuşulan indirim hakkında bir takım kararlar alındı.

NTV Spor'un haberine göre; UEFA, Galatasaray'a yolladığı gerekçeli kararda futbol takımının harcamalarının 65 milyon Euro'yu geçmemesini istemişti. Sarı kırmızılı yönetim, oyuncu maaşlarında herhangi bir indirime gitmeyecek. Takıma ve oyunculara güveni tam olan yönetim, teknik direktör tercihi konusunda ise acele etmeyi düşünmüyor. Bir süre Orhan Atik ve Taffarel ikilisi ile yola devam etmek isteyen Galatasaray yönetimi, ilerleyen dönemlerde anlaşma zemini bulunursa yeni bir teknik direktörü takımın başına getirebilir.

Sarı-kırmızılıların gündeminde Hasan Şaş, Bülent Korkmaz, Okan Buruk gibi isimler bulunuyordu, ancak yönetiminden bazı yöneticilerin takımın başına yabancı bir teknik adam getirilmesi yönünde görüş belirttiği, başkan Dursun Özbek'in ise konuyla ilgili son kararını henüz vermediği ifade ediliyor. 

 

Ercan Taner'in Hamit Altıntop tepkisi 

Galatasaray'da üst üste geçirdiği sakatlıklar nedeniyle bu sezon hiç forma giyemeyen ve son olarak ayak bileği kırılan Hamit Altıntop'un bu durumu sosyal medyayı sallarken, Ercan Taner tecrübeli futbolcu için yapılan yorumlara büyük tepki gösterdi. 

Ercan Taner twitter hesabından "Bazen futbol kariyeriniz hazin sonuçlanır. Büyük geçmiş olsun. Ayağı kırılan Hamit örnek futbolcuydu. Eleştirenler için söylüyorum; Avrupa kariyeri, Real Madrid, milli takım, Puşkaş ödülü vs unutulmasın. Futbol cahili kişilerin yaptığı yorumlar" ifadelerini kullandı. 

 

Mustafa Denizli parayı iade etmedi mi?

Hamza Hamzaoğlu sonrası Galatasaray'ın başına 1,5 sezon için geçen Mustafa Denizli 4,5 milyon dolara imza atmıştı. 

Mustafa Denizli göreve gelirken yaklaşık 2 milyon dolar peşin para almıştı. Denizli istifa edince 3 aylık 1 milyon doları almış geri kalan yaklaşık 900 bin doları iade etmesi yönünde karar kılınmıştı. 

Kulüp kaynaklarından edinilen bilgilere göre Denizli henüz iade bedelini kulübe ödemediği ve önümüzdeki hafta ödemeyi yapacağı kaydedildi. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!