comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamit Altıntop'un yanıtı yönetimi şoke etti - Galatasaray Haberleri

05 Mart 2016, Cumartesi 12:06
Hamit Altıntop'un yanıtı yönetimi şoke etti - Galatasaray Haberleri

Galatasaray'da sakatlıklardan yana büyük şanssızlık yaşayan Hamit Altıntop'un ödemeler konusunda yönetime verdiği yanıt idarecileri şoke etti.

FutbolArena - Galatasaray'da uzun süreli sakatlığını atlatan Hamit Altıntop, son antrenmanda yeniden sakatlandı. Ayak bileği kırılan deneyimli futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 
 

Galatasaray, Hamit Altıntop'a ne kadar ödedi?
 

Hürriyet'in haberine göre; 3.5 milyon Euro'luk bonservis bedelinin yanı sıra Galatasaray, Hamit'e 4 sezon için maç başı ve başarı primleri hariç, toplam 14.8 milyon Euro ödedi. Hamit ise, bunun karşığında 80 maçta 3 gol ve 9 asistle cevap verebildi.

Yani Hamit'in bir maçı 185 bin Euro'ya mal oldu! Oyuncu bu sezon geçirdiği menisküs sakatlığı nedeniyle hiç forma giyemedi. En azından sezonun son bölümüne yetişmeyi bekleyen oyuncunun bu planı da tutmadı.

REAL'E FEDA ASLAN'A CEFA!

Hamit Altıntop ile Galatasaray yönetimi arasında son dönemde ipler gerilmişti. Yönetim, Hamit'in menajeri Reza Fazeli ile görüşüp "Paranızı biraz geç ödeyelim. Bize anlayış gösterin" dedi. Ancak bu sezon bir dakika bile oynamayan ve garanti 2 milyon 750 bin Euro olan Hamit'in menajeri Fazeli, yönetime "Hayır" dedi.

2011'de Real Madrid'e giden ama orada da sakatlanan Hamit, büyük bir jest yapmış ve sahalara dönene kadar 1 milyon Euro'luk parasını almamıştı. Hamit, bu hareketinden ötürü Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid-Ajax maçında oyuna girdiğinde taraftarlar tarafından ayakta alkışlanmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!