comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (4 Mart 2016 Cuma)

04 Mart 2016, Cuma 17:39
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (4 Mart 2016 Cuma)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 3 Mart Perşembe basında çıkan Galatasaray haberleri

 

4 Mart Cuma 2016 Galatasaray Haberleri

 

Hamit Altıntop'un büyük şanssızlığı! Sakatlık...

Galatasaray'da uzun süredir sakat olan ve geçtiğimiz günlerde takımla antrenmanlara başlayan Hamit Altıntop yeniden sakatlandı. Deneyimli oyuncunun ayağının kırıldığı ifade edildi. 

Hürriyet'in geçtiği habere göre; Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dün yapılan antrenmanda bileğine aldığı darbe sonucunda Hamit Altıntop, şanssız bir sakatlık daha yaşadı.

Tecrübeli futbolcunun yapılan kontrollerinde ayak bileğinde kırık olduğu ortaya çıktı.

 

Mustafa Denizli'ye kalkan 

Galatasaray'da Mustafa Denizli deneyi başarısız sonuçlandı. Bu süreçte Denizli'nin payının az olduğunu savunan bazı yorumcular topu yönetime atmaya devam ediyor. 

Şansal Büyüka'dan sonra Milliyet'in bir diğer yazarı Osman Şenher de Galatasaray'da başarısızlıkla sonuçlanan Mustafa Denizli döneminin esas sorumlusu olarak yönetimi gösterdi. 

 

Dursun Özbek'in sözleri şaşırttı

Galatasaray'da kulüp Başkanı Dursun Özbek, Milliyet'e verdiği röportajda oyunculardan "feda" istemeyeceklerini söyledi. Özbek, "her zaman yaptığımız sözleşmelerin arkasındayız. Kimseden feda istemeyeceğiz" dedi. 

Özbek'in bu çıkışıyla UEFA'nın önümüzdeki yıl 85 milyon Euro olan toplam takım bütçesini oyuncu satışı dışında 65 milyona nasıl düşüreceği büyük merak konusu oldu. 

UEFA kararı sonrası Galatasaray'da oyuncu alacaklarının düşürülmesi beklenirken Özbek'in feda istemeyeceğiz sözleri şaşkınlık yarattı.

 

Emre Çolak'a büyük tepki! 

Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın Akhisar Belediyespoe ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası açıklamalarda bulunan Emre Çolak'a taraftarlardan tepki geldi. 

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'da Mustafa Denizli ile yollar ayrıldıktan sonra yeniden kadroya dönen Emre Çolak'ın, Akhisar maçından sonra, “Artık kenetleneceğiz. Her şey daha farklı olacak” demesi, taraftarın tepkisini çekti.

Genç futbolcunun kendisine verilen şansları hiçbir zaman değerlendiremediğini hatırlatan taraftarlar, “Madem bir şeyleri değiştirecektin niye bugünü bekledin? Bundan önce bilerek mi oynamıyordunuz” gibi mesajlarla sosyal medyada gündem yarattı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!