comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (3 Mart 2016 Perşembe)

03 Mart 2016, Perşembe 17:52
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (3 Mart 2016 Perşembe)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 3 Mart Perşembe basında çıkan Galatasaray haberleri

 

3 Mart Perşembe 2016 Galatasaray Haberleri

 

Galatasaray'ın yeni hocası kim olacak?

 

Galatasaray yöneticisi Fatih İşbecer, Radyospor'a konuşurken, UEFA'nın verdiği cezadan, yeni teknik direktöre kadar birçok konuda çarpıcı bilgiler verdi. Teknik direktör konusunda belirli bir kriterleri olduğunu ifade eden İşbecer, "Yeni hocamız Türk de olabilir yabancı da. Kriterlerimize uyması önemli. İstatistik bilimine önem vermeli. Sanıyorum yarın bu konuda net bir görüş ortaya çıkacaktır" dedi.

 

Mustafa Denizli'ye Galatasaray'da yeni görev mi veriliyor?

 

Galatasaray'daki teknik direktörlük görevinden istifa eden Mustafa Denizli'nin yeni bir göreve gelebileceği konuşuluyor. 

Sabah'ta yer alan habere göre, Dursun Özbek ile bir araya gelen Mustafa Denizli, "Ben teknik direktör olarak istifa ettim ama bu kulübe hizmete devam etmek isterim" ifadelerini kullandı.

Başkan Dursun Özbek'in bu düşünce karşısında deneyimli futbol adamına sportif direktörlük teklif edeceği öne sürülüyor.

 

Bülent Korkmaz, Galatasaray'a mı geliyor?

 

Avrupa Ligi'ne de havlu atan sarı kırmızılılarda gündeme sürpriz bir isim girdi. Başkan Dursun Özbek'in sezon sonuna kadar takımı toparlamak adına kulübü bilen yerli bir hoca istediği öğrenilirken Bülent Korkmaz isminin de adaylar arasında olduğu belirtildi. Futbolarena Muhabiri Ertan Süzgün'ün istihbaratına göre adı Adana Demirspor'la da geçen Bülent Korkmaz'ın Adana temsilcisine "Galatasaray'a gitme durumu olabileceğinden" net bir yanıt vermediği gelen bilgiler arasında. 

Başkan Dursun Özbek'in yakın çevresine "Takımı bilen, daha önce burada oynamış. Bizi tekrar kenetlendirebilecek bir hoca düşünüyorum" dediği ve gelen Bülent Korkmaz önerisine de sıcak baktığı belirtiliyor.

Daha önce Galatasaray'ı çalıştıran bir isim olan Korkmaz, Kayseri Erciyesspor, Karabükspor, Başakşehir ve Mersin İdman Yurdu gibi takımda da görev aldı. 

 

Abdurrahim Albayrak'tan dönüş sinyali

 

Galatasaray'ın mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle 1 yıl süreyle Avrupa kupalarından men edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan eski yönetici Abdurrahim Albayrak, bir gün yönetime muhakkak geri döneceğini ifade ederek; "UEFA'nın bize vermiş olduğu bu ceza benim gibi milyonları çok üzdü. Diliyorum ki bu ceza hepimizin kulağına küpe olsun, bütün camiayı birleştirsin Galatasaray'ı yine eski günlerine kavuşturmanın yollarını arayalım" şeklinde konuştu. Galatasaray'ın bu sene herkesi çok üzdüğünü dile getiren Albayrak, "Geçen akşam maç bittikten sonra buz dolu bir poşet koydum kafama. Kolay değil, hayatımı vermişim. Oraya hangi yönetici, yönetim gelirse gelsin şuanki yönetimden Allah razı olsun orada çalışıyolar. Ben de hem sağlığım ile hem de işimle alakalı oluyorum. Ama ben oraya Allah'ın izni ile muhkkak döneceğim. Döndüğümüz zaman hep beraber bütün camianın desteğini alıp bir oluşum yaparak Galatasaray'ı eski haline döndürmemiz gerekiyor. Galatasaray bu sene hepimizi çok üzdü. Bir şanssızlık mı var diyelim uğursuzluk mu var diyelim bazı mçlarda vuruyorsun top girmiyor. Taraftarlarımızdan rica ediyorum bundan sondaki maçlarda birlik olalım" diyerek sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!