comScore

Galatasaray Galatasaray

Mustafa Denizli'nin ardından Galatasaray'ın ilk antrenmanını kim yönetti? - Süper Lig Haberleri

01 Mart 2016, Salı 22:11
Mustafa Denizli'nin ardından Galatasaray'ın ilk antrenmanını kim yönetti? - Süper Lig Haberleri

Galatasaray Altyapı Teknik Direktörü Orhan Atik, Mustafa Denizli'nin istifasının ardından sarı-kırmızılı takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında yarın Akhisar Belediyespor'u konuk edecek Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı.  

241549-haber

Galatasaray'ı Orhan Atik çalıştırdı


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, Mustafa Denizli'nin istifasının ardından takımın başında olacağı açıklanan altyapı teknik direktörlerinden Orhan Atik'in idaresinde yapıldı.  
Atik'in, ilk çalışması öncesi sarı-kırmızılı futbolcularla saha içinde bir toplantı yaptığı ve daha sonra antrenmana geçildiği belirtildi.  Sarı-kırmızılı futbolcuların, pas ve top kapma çalışmalarının ardından taktik idmanı yaptıkları aktarıldı.

 Antrenmanda, Sinan Gümüş'ün yanı sıra, sol kasığında zorlanma tespit edilen Aurelien Chedjou ve sol arka adale alt kısımda tendon seviyesinde zorlanma bulunan Lionel Carole'ün yer almadıkları, oyuncuların tedavilerinin devam ettiği bildirildi.  Galatasaray takımı, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!