comScore

Galatasaray Galatasaray

Dursun Özbek'ten Mustafa Denizli açıklaması - Galatasaray Haberleri

01 Mart 2016, Salı 19:12
Dursun Özbek'ten Mustafa Denizli açıklaması - Galatasaray Haberleri

Mustafa Denizli'nin istifasını kabul eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek basın mensuplarının sorularının yanıtladı.

FutbolArena - Galatasaray'da Musfafa Denizli'nin Gaziantepsor yenilgisi sonrası istifa kararı almasıyla Denizli dönemi resmen bitti.


241426-haber

Mustafa Denizli'nin istifasını kabul eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek kararın açıklanması sonrası basın mensuplarının sorularının yanıtladı.

Dursun Özbek'in Mustafa Denizli açıklamaları


"Mustafa Denizli istifa etmek isteğini iletti, ben de kabul ettim. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Galatasaray'da yeni bir yapılanma hamlesi yapıyoruz. Kalıcı bir yapı kurmak için çalışmalara başlayacağız. UEFA'nın kararının yarın çıkmasını bekliyoruz. Kötü bir sonuç çıkması durumunda erken seçim düşünmüyoruz. Bütün çabamı Galatasaray'ın ceza almaması yönünde gerçekleştirdim. Önceki yönetimlerin cezaya katkısını unutmayın. Galatasaray'ın haklarını korumaya çalışıyoruz. UEFA'dan ceza gelirse CAS'ta hakkımızı savunacağız.

Mustafa Denizli Galatasaray'dan ne kadar kazandı?


"Mustafa Denizli ile mutabakata vardık, çalıştığı dönem kadar ücret alacak. Mustafa Denizli göreve gelirken başarıya ulaşmak adına çok heyecanlıydı fakat olmadı. Eleştirilmekten korkmuyoruz. Yapılan sert eleştiriler Galatasaray'a hizmet etme aşkımızı örselemiyor. Galatasaray zor günlerinden taraftarlarıyla birlikte çıkacak. Tek Bilek Tek Yürek kampanyamızın da sebebi budur."


22583-video

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!