comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (1 Mart 2016 Salı)

01 Mart 2016, Salı 18:07
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (1 Mart 2016 Salı)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 1 Mart Salı basında çıkan Galatasaray haberleri


1 Mart Salı 2016 Galatasaray Haberleri


Mustafa Denizli dönemi bitti


Süper Lig'de Gaziantepspor ile oynanan maç sonrası istifa sinyali veren Mustafa Denizli, başkan Dursun Özbek ile bir araya geldi. İkili arasındaki zirvede Mustafa Denizli'nin istifasını sundu ve bu karar Dursun Özbek tarafından kabul edildi.

241412-haber
 

Galatasaray, resmi siteden yaptığı açıklamada, "Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 1 Mart 2016 tarihi itibariyle görevinden istifa etmiştir. Türk futbolunun yaşadığı büyük dönüşümün temel taşlarından olan Sayın Denizli'ye, teşekkür ederiz" ifadeleri yer aldı.


Okan Buruk, Galatasaray'a gelecek mi?


Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin görevi bırakması halinde takımın başına geçeceği iddia edilen Okan Buruk, konuyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Cumhuriyet gazetesine konuşan Buruk, Sarı-Kırmızılı kulüpten hiç kimseyle şu ana kadar konuşmadığını belirterek, “Galatasaray'dan kimseyle bir temasım olmadı” ifadelerini kullandı.

241247-haber


Hamza Hamzaoğlu, Sercan Yıldırım'ı istiyor


Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, kiralık olarak forma giyen Sercan Yıldırım'ı gelecek sezon da kadroda görmek istediklerini, Stoch'un performansından memnun olduğunu belirtti. Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, kiralık olarak forma giyen Sercan Yıldırım'ı gelecek sezon da kadroda görmek istediklerini, bu oyuncunun bonservisinin alınmasıyla ilgili Galatasaray Kulübü'yle görüşeceklerini açıkladı.

241215-haber


Galatasaray'ın yeni hocası Orhan Atik kimdir?


Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Galatasaray, takımı sezon sonuna kadar Orhan Atik'e teslim etti. Galatasaray altyapı antrenörlerinden Orhan Atik, takımın başına getirildi. Orhan Atik sezon sonuna kadar Galatasaray'ın teknik direktörü olarak görev yapacak.

1967 yılında doğan Orhan Atik, futbolculuk yıllarında Antalyaspor'da oynamış ve adından bahsettirmişti. 2002 yılında futbou Göztepe'de bırakan Orhan Atik, Beylerbeyi, İstanbulspor Mardinspor ve Antalyaspor'da yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

Orhan Atik 2010 yılından bu yana Galatasaray'ın A2 takımında görev yapıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!