comScore

Galatasaray Galatasaray

Murat Yakın'dan Galatasaray açıklaması

01 Mart 2016, Salı 13:19
Murat Yakın'dan Galatasaray açıklaması

Galatasaray ile adı anılan teknik direktör Murat Yakın flaş bir açıklamada bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Süper Lig'de alınan başarısz sonuçlar ve Avrupa Ligi'nden elenmesi sonrası Galatasaray'da Mustafa Denizli dönemi kapanıyor. Deneyimli teknik adam Gaziantepspor maçı sonrası istifa kararı aldığını açıklamıştı. 

Mustafa Denizli'nin Dursun Özbek ile görüştükten sonra nihai kararını açıklaması bekleniyor. Sarı kırmızılılar için bir yandan da yeni teknik direktör için isimler geçiyor. Bunlardan biri olan Murat Yakın konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

241121-haber


Murat Yakın, Galatasaray'a mı geliyor?


Galatasaray'ın heyecan verici bir kulüp olduğunu belirten 41 yaşındaki teknik adam, "Basında çıkan haberleri şu an için onaylamam veya inkar etmem doğru olmaz. Spekülasyonlara katılmak istemiyorum. Fakat Galatasaray elbette heyecan verici bir kulüp. Çok fazla tanınmış antrenör orada çalıştı. Bir teklif gelirse elbette buna hayır diyemem" ifadelerini kullandı.

241132-haber

Murat Yakın kimdir? Murat Yakın'ın çalıştırdığı takımlar


41 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli teknik adam kariyerine Grasshoppers takımında antrenör olarak başladı. 2009 yılında takımın teknik direktörlüğüne getirildi. 2011'de Thun, 2012'de Luzern'de çalıştı. 2014 yılında ise Basel'in başına getirildi. Murat Yakın son olarak Spartak Moskova'yı çalıştırdı.

Murat Yakın, Basel'de iki sezon üst üste şampiyonluk sevinci yaşadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!