comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, UEFA'dan ne ceza alacak?

01 Mart 2016, Salı 10:23
Galatasaray, UEFA'dan ne ceza alacak?

Geçtiğimiz hafta UEFA ile bir görüşme gerçekleştiren Galatasaray için kararın 1-2 gün içerisinde veirlmesi bekleniyor.

FutbolArena - Galatasaray'da yaşanan sportif başarısızlığın yanında UEFA'dan men cezası alma tehlikesi camiayı endişeye sevk etmiş durumda. Sarı kırmızılılar için nihai kararın 1-2 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

241121-haber

UEFA, Galatasaray'a ceza verecek mi?


Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray Yönetimi'ne gönderilen mektupta, fatsuranın Avrupa kupalarından 1+1 yıl men cezası şeklinde olacağı belirtiliyordu. Sarı-Kırmızılılar bunun üzerine geniş çaplı bir çalışma sonucunda çeşitli gerekçeler sunarak, bu cezanın hafifletilmesi ya da ertelenmesi talebinde bulunmuştu. UEFA'ya yakın kaynaklar, cezanın verilmemesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtiyor. 
 
‘Bizi tatmin edecek'
 
Başkan Dursun Özbek ise toplantının ardından umutlu konuşmuş ve kendilerini tatmin edecek bir karar çıkacağına dair inancının olduğunu dile getirmişti. Dün itibariyle karar verme süreci sona erdi. UEFA'nın bir iki gün içinde resmi açıklama yaparak, Galatasaray'ın Avrupa'daki kaderini çizmesi bekleniyor.

241121-haber

Bir ceza daha yolda
 
Sarı-Kırmızılı kulüpte adeta her şey üst üste geliyor... Son olarak Avrupa Ligi'ndeki Lazio deplasmanında taraftarın karıştığı olaylar nedeniyle, UEFA'dan ceza gelebilir. Daha önce geçen sezonki Dortmund deplasmanında 1 maç seyircisiz oynama cezası alan, ancak kararın ertelenmesiyle sorunsuz şekilde yola devam eden Sarı-Kırmızılılar, Roma'daki tribün olaylarına ceza verilmesi halinde, bir sonraki Avrupa maçını seyircisiz oynayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!