comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da kilit yönetici! Çöküş nasıl başladı?

01 Mart 2016, Salı 10:07
Galatasaray'da kilit yönetici! Çöküş nasıl başladı?

Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin istifasına kadar gelinen süreçte neler yaşandı? 

FutbolArena - Süper Lig'de şampiyonluk yarışından kopan, Avrupa Ligi'nde de Lazio'ya elenen Galatasaray'da Gaziantep deplasmanında alınan mağlubiyet Mustafa Denizli'nin istifa kararı almasına neden oldu. Peki sarı kırmızılılar bu duruma nasıl geldi?

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Genç yönetici Fatih İşbecer'in başrol oynadığı süreçte yaşananlar şöyle:

241088-haber
 
1) Yabancı hoca istemedi
 
İşbecer'in, Hamza Hamzaoğlu'nun gidişinde önemli rol oynadığı biliniyor. Hamza hoca gittikten sonra Sneijder ve birçok yöneticinin yabancı hoca fikrine hiç sıcak bakmadığı da biliniyor.
 
2) Hocaya açıktan para...
 
Mustafa Denizli'nin takımın başına geçmesi için bütçenin bir hayli dışına çıkması da yeni bir haber değil. İşbecer'in, Denizli'nin peşinatını, hatta tecrübeli teknik adama açıktan da büyük miktar para ödediği söyleniyor.

240981-haber
 
3) Sadece onunla görüştü
 
Mustafa Denizli'nin takımın başına geçmesini adeta tek başına halleden Fatih İşbecer'in bu hamlesinden sonra transferleri de tek başına yapmaya çalıştığı, bu konuda sadece Mustafa hocayla irtibatta olduğu, diğer yöneticiler ve başkana bilgi vermediği ifade ediliyor.
 
4) Wesley konuşmak istedi
 
Mustafa hocayla beraber ilk sıkıntılar başladıktan sonra Wesley Sneijder konuyla ilgili görüşlerini iletmek ve takımın toparlanması için bazı önerilerde bulunmak üzere yönetim ve başkanla görüşmek istedi ve görüştü.

240978-haber
 
5)  Cezayı Trabzon maçında kesti
 
Hollandalı'nın bu hamlesi anında Mustafa Denizli'ye iletiliyor. Aracının Fatih İşbecer olduğu söyleniyor. Bilindiği üzere Sneijder işte bu görüşmesinin ardından Trabzonspor karşısında Mustafa Denizli tarafından yedek bırakılıyor. Çünkü Mustafa Denizli, Sneijder'in yönetimle görüşmesini hazmedemiyor, cezayı kesiyor.
 
6)  Cenk Ergün'ü pasifize etti
 
Cenk Ergün'ün oyuncularla ve medyayla olan iyi ilişkilerinden de rahatsız olan Fatih İşbecer'in bu konuda da düğmeye bastığı ve Ergün'ü Florya'dan dışladığı da bir başka gerçek... Ayrıca bir ara ön plana çıkmaya çalışan Başkan Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'in de Fatih İşbecer'in davranışlarından rahatsız olduğu ve bu nedenle kulüp işlerinden kendini uzak tuttuğu iddia ediliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!