comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (19 Şubat 2016 Cuma)

19 Şubat 2016, Cuma 17:38
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (19 Şubat 2016 Cuma)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 19 Şubat Cuma basında çıkan Galatasaray haberleri


19 Şubat Cuma 2016 Galatasaray Haberleri


Mustafa Denizli için OLAY yorum! 'Korkaklaşmış' 


UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Galatasaray sahasında Lazio ile 1-1 berabere kaldı. Mustafa Denizli'nin sahaya sürdüğü savunma ağırlıklı kadroya eleştiriler yapılırken, Erman Toroğlu da tecrübeli teknik adam hakkında olay yaratacak yorumlarda bulundu.

İşte Toroğlu'nun yazısından bir bölüm;
 
Lazio, beraberliğe razı, deplasmanda oynuyor. G.Saray'a da galibiyet lazım. Kadroları alıyorsunuz elinize, G.Saray'ın kadrosuna baktığınızda 11 oyuncunun 8 buçuğu defans, 2 buçuğu hücumcu. Bu 2 buçuğun bir tanesi Sneijder, bir tanesi Podolski, buçuk olan da Selçuk. O hem hücumcu hem savunmacı. Hani Mustafa Denizli hep söylüyor ya "Ben hücum ederim, galibiyete oynarım" diye.. Yaşlandıkça iyice korkaklaşmış. İkinci yarı başlıyor, yine hücumcu sokmuyor oyuna. Peki yedek kulübesine bakalım kimler var? Umut, Yasin, Olcan, Bilal Kısa, Semih, Rodriguez. Aralarında bir tek Semih defans, diğerleri hücum edebilir. Maçın bitimine 3 dakika kalmış, eğer sakat değilse Sneijder'i oyundan alıyor, Yasin'i oyuna sokuyor. Anlamak mümkün değil!


Mehmet Demirkol'dan Mustafa Denizli'ye eleştiri


UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Galatasaray sahasında Lazio ile karşılaştı. 1-1 biten maç sonrası Mustafa Denizli'nin sahaya sürdüğü savunma ağırlıklı kadro büyük eleştiri aldı.
 
Fanatik Gazetesi yazarlarından Mehmet Demirkol, Denizli'nin bu tercihlerini eleştirdi. İşte Demirkol'un yazısından bir bölüm:

80'lerden kalma bir kadro tercihi... Rahmetli Candan Tarhan'ın İngiltere maçında sahaya çıkardığı kadro gibi. Daha doğrusu o yıllar hangi büyük futbol ülkesiyle karşılaşsak memleketteki tüm stoperleri sahaya sürmek bir gelenekti. Denizli'nin kadrosu da Carole'le birlikte 5.5 merkez savunmacı barındırıyordu. Bir gün önce söylediği 0-0'ı hedefleyen bir diziliş ve maçtan önce söylediği gibi orta sahada sert bir ekip. Ancak o dönemlerden farklı olarak 6 stoperin yanısıra santrforu da olmayan bir ekip...


Wesley Sneijder neden Çin'e gitmedi?


Çin ekiplerinin transfer listesinde yer alan önemli isimlerden biri de Galatasaray'ın yıldız Wesley Sneijder. Taraftarın sevgilisi konumundaki futbolcu için 15 Milyon Euro'luk teklif gelmesi rağmen sarı kırmızılı yönetim tarafından bu öneri geri çevrildi. Hatta Çin ekibi bu teklifi son olarak 20 Milyon Euro'ya kadar da çıkabileceğini ifade etmişti. 
 
Mali açıdan zor günler geçiren sarı kırmızılıların aslında bu paraya ihtiyacı vardı. Ancak takımın Avrupa iddiasını sürdürmesinin yanı sıra tribün tepkisinden çekinen yönetim şimdilik bu teklifi geri çevirdi.
 
Taraftarla yıldızı bir türlü barışmayan Dursun Özbek yönetimi, Sneijder'i göndermesi durumunda zaten gergin olan ilişkinin daha da kötüye gitmesinden çekiniyor. Bu sebeple transfer şu an için gerçekleşmedi. 


Ahmet Akcan'dan ayrılık açıklaması 


Galatasaray'da alt yapı sorumluluğu görevinden alınan Ahmet Akcan'dan açıklama geldi. Bugün'ün haberine göre; Akcan konu ile ilgili "Galatasaray altyapısını Avrupa'da önde gelen takımların seviyesine getirmek istiyorduk. Bunun içinde bazı projeleri hayata geçirmiştik. Çalışmalarımızı tam gaz sürdürüyorduk. Neden ayrıldığımı bilmiyorum. Önceki gün bana görevden alındığımı söylediler. Bu ayrılığın sebebini yönetime sorabilirsiniz" diye konuştu.
 
Galatasaray, Ahmet Akcan'ın yerine Hollandalı futbol adamı Jan Olde Riekerink ile anlaştı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!