comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (17 Şubat 2016 Çarşamba)

17 Şubat 2016, Çarşamba 17:46
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (17 Şubat 2016 Çarşamba)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 17 Şubat Çarşamba basında çıkan Galatasaray haberleri


17 Şubat Çarşamba 2016 Galatasaray Haberleri


Burak Yılmaz neden konuşmadı? 


Galatasaray'dan Çin'e transfer olan Burak Yılmaz'ın ayrılırken önemli açıklamalar yapacağı bildirilmişti. Fakat yıldız golcü bu kararından vazgeçti. Sebebinin ise Mustafa Denizli ile yapılan görüşme olduğu ifade edildi. Fanatik'in haberine göre; Burak'la hocası Mustafa Denizli özel bir görüşme yaptı. Kurt hoca, Burak'a uyarıda bulunup, “Galatasaray çok büyük bir camia. Yarın bir gün yolun yine buraya düşer, o yüzden bu büyük camiayı sakın karşına alma. Kimseyi eleştirmen gerekmiyor. Sana yakışır bir şekilde veda et” dediği, Burak'ın da bu tavsiyeye uyduğu bildirildi.


Prandelli'den Lazio'ya uyarı


Galatasaray'ın eski hocası Cesare Prandelli, Lazio maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İtalyan basınına konuşan Prandelli, "Galatasaray üst düzey bir takım. Avrupa maçlarında onları hafife almak hata olur. TT Arena'da oynamak rakipler için gerçekten çok zor. Galatasaraylı oyuncular taraftarlarla birlikte bütünleşiyorlar. Özellikle İstanbul'da Wesley Sneijder fark yaratabilir. Lazio kaliteli oyunculara sahip fakat motivasyon açısından dikkatli olmaları gerekiyor" ifadelerini kullandı. 


Chedjou'dan Burak Yılmaz açıklaması 


Galatasaray'dan Çin'e transfer olan Burak Yılmaz için Florya'da düzenlenen veda yemeğinde Aurelien Chedjou'nun ayağa kalkmayıp, yemek yemeye devam etmesi sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti. Kamerunlu futbolcu günler sonra konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından Türkçe bir açıklama yapan Chedjou, "Yorumlarınıza değer verdiğim için bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissediyorum. Burak'la önce rakip olarak oynadık, daha sonra onunla takım arkadaşı olma şansını yakaladım. 3 sene boyunca birlikte zaferler kazandık. Hem insan hem de sporcu olarak takdir ettigim biriyle bu formayı giydigim icin onur duyuyorum. Birbirimize antrenmanlarda hitap ettiğimiz gibi; yeni kariyerinde bol şans ve başarılar" dedi.


Mustafa Denizli'den Lazio maçı açıklaması


UEFA Avrupa Lig son 32 turu ilk maçında Lazio'yu ağırlayacak olan Galatasaray'da Mustafa Denizli ve Selçuk İnan basın toplantısı düzenledi. 
 
"Lazio maçının bizim için ne denli önemli olduğunu biliyoruz. İstek ve mücadele olarak farklı bir maç olacak. Zorlu bir takımla oynayacağız. Düşündüğümüz Galatasaray'ı izlettirmek bizim birince derecede amacımız olacaktır.
 
Bazen kadroda sıkıntı yaşayabilirsiniz ama bunlar sizi olumsuzluğa itmemeli. Alternatif çözümler üretmeliyiz. Ben yarın ve rövanşı düşünüyorum. Kadronun iki maçta da nasıl kullanılması gerektiğinin planını yapıyorum. 
 
Bu tarz maçlarda mesaj verilmemesi gereken tek taraftar grubu Galatasaraylılardır. Taraftarlarımızın takım için neler yapabileceğinizi biliyoruz. Onlarla yaşananlar ortada. 
 
Galatasaray'ın hedefi her zaman yarıştığı kulvarlarda en üst seviyeyi kovalamaktır. Ligde iyi konumda değiliz ama bu durum takımıma olan güvenimi hiçbir zaman zedelemedi."
 
Basında çıkan ayrılık haberleriyle ilgili de konuşan deneyimli teknik adam, "Galatasaray'dan gönderilmek gibi bir endişem olmadı. Meslek hayatımda bu endişeyle çalışmadım hiç. Benim de başarısız günlerim olmuştur. Ben sadece işimi yapar ve az hata yapmaya gayret ederim. Ben bu camiaya geleli 33 yıl oldu. Bugün 'dip' olarak görünüyorsa geçmişte yaşananların tarifi yok. Burası Galatasaray. Galatasaray'ın ne olduğunu, nasıl dönüşüm yaşayacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!