comScore

Galatasaray Galatasaray

Cimbom'da sakatların son durumu - Galatasaray Haberleri

15 Şubat 2016, Pazartesi 20:10
Cimbom'da sakatların son durumu - Galatasaray Haberleri

Galatasaray Lazio maçı hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirdi.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda 18 Şubat Perşembe günü sahasında İtalya'nın Lazio takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.  

Hamit Altıntop ve Sinan Gümüş'ün sakatlıklarında son durum


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde, futbolcuların beşe beş oyunlar oynadığı belirtildi.  Antrenmanın ana bölümünde 60 metrede taktik çalışmaların da üzerinde durulduğu baskıya dayalı bir çift kale oynandığı kaydedildi.  
Sakatlığı geçen Hamit Altıntop'un antrenmanın tamamında takımla çalıştığı, Sinan Gümüş'ün tedavisine planlanan doğrultuda devam edildiği vurgulandı.  Wesley Sneijder'in ise günü, koruyucu tedavi ve koşuyla tamamladığı bildirildi.

Teknik direktör Mustafa Denizli ve oyuncuların, antrenman sonunda Gebze Özel Eğitim Merkezi'nde kas hastalığı tedavisi gören Yusuf Şenkal ile ilgilenerek, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirdiği ifade edildi.  Galatasaray, Lazio maçının hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!