comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (11 Şubat 2016 Perşembe)

11 Şubat 2016, Perşembe 17:32
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (11 Şubat 2016 Perşembe)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 10 Şubat Çarşamba basında çıkan Galatasaray haberleri


11 Şubat Perşembe 2016 Galatasaray Haberleri


Cüneyt Tanman'dan Mustafa Denizli'ye eleştiri 


Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cüneyt Tanman, Mustafa Denizli'nin Akhisar deplasmanındaki tercihlerini eleştirdi. Tanman yazısında "Sol bekte daha iyi oynayan Olcan'ı sağ önde oynatmak, solda oynamayı sevmeyen Sneijder'i sola hapsetmek doğru tercihler değildi. Sneijder kendi pozisyonuna geçene kadar oyunda çok mutsuz, isteksiz gözüktü. Takımın etkili silahı son lig maçında olduğu gibi Sabri'ydi. Onun girmesi ile sola geçen Olcan ve yerine dönen Sneijder'le gelen değişim Galatasaray'ın attığı gollerde etkili faktörlerdi." ifadelerine yer verdi.
 

Podolski'den sevindirici haber


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 13 Şubat Cumartesi günü rakip sahada Mersin İdmanyurdu ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sakatlığı geçen Lukas Podolski'nin antrenmanın tamamında takımla çalışmalara katıldığı, Hamit Altıntop'un da takımdan ayrı sahada adaptasyon ve koordinasyon çalışması gerçekleştirdiği vurgulandı. Sinan Gümüş'ün ise tedavisine devam edildiği duyuruldu.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye 'ŞİKE' göndermesi


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Şikenin kralını Galatasaray yapmıştır" açıklamasına yanıt veren İrfan Aktar çok sert göndermelerde bulundu. 
 
Aziz Yıldırım'ın konuşmalarının gündem değiştirmek amacıyla yapıldığını belirten Aktar, "Antalyaspor maçını kaybetmiş olabilirsiniz. Gündem değiştirmek için Galatasaray'a saldıramazsınız. Bunlar çok nahoş şeyler" dedi.

Radyospor'a konuşan İrfan Aktar, "Ben gerçeklerden bahsediyorum, hakaret etmek istemiyorum. Fakat karşımızdaki insanlar (Aziz Yıldırım) bize hakaret ediyor. Bize 'tarihinize bakın' dediler. Ben de tarhimize bakıyorum şikeden hapis yatan başkanımız yok. Bize laf söylemeleri ayıp. Biz her şeyi biliyoruz. Ama küçük görmemek için susuyoruz. UEFA'dan şike yüzünden ceza almak çok küçük düşürücü bir olay" ifadelerini kullandı.
 

Selim Arda Üçer'den anlamlı hareket


Galatasaray'ın Konyaspor ile golsüz berabere kaldığı maç sonrası metroda çekilen bir fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Yeleğinin üzerine kendi imkanlarıyla 4 yıldız çizen yaşlı taraftarın fotoğrafını gören sarı kırmızılı yöneticiler harekete geçti. Galatasaraylı yönetici Selim Arda Üçer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu taraftara ulaştıklarını ve Lazio maçına davet ettiklerini açıkladı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!