comScore

Galatasaray Galatasaray

Wesley Sneijder ve Muslera ayrılıyor mu? Galatasaray Haberleri

08 Şubat 2016, Pazartesi 15:58
Wesley Sneijder ve Muslera ayrılıyor mu? Galatasaray Haberleri

Eski Galatasaray yöneticisi Cüneyt Tanman, kulübün mali durumundan ötürü Wesley Sneijder ve Fernando Muslera'yı satacabilecdeğini söyledi.

FutbolArena - Eski Galatasaray yöneticisi Cüneyt Tanman, Galatasaray'ın içinde bulunduğu dönemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Cüneyt Tanman, Galatasaray'da daldan dala geçen ve birbirini tutmayan uygulamaların olduğunu ve kulübün yanlış yönetildiğini söyledi.
Radyospor'a konuşan Cüneyt Tanman,  kendi döneminde Ibrahimovic transferiyle ilgili de konuştu. Tanman, "Sportif başarıyı dikkate alacağımız söylenmişti bana. Ama şu anda en önemli oyuncuyu verdiler. Ibrahimovic ismi ortaya atıldığında herkes sustu. Bir tek ben yalanladım. Şimdi herkes 'biz o zaman ilgilenmedik' diyor" dedi.
 

Cüneyt Tanman'dan ŞOK iddia! Wesley Sneijder ve Fernando Muslera satılacak mı?

 
Cüneyt Tanman, "Galatasaray şu an Avrupa Ligi'ni çok önemsemiyor. Mali kriterler daha önemli. Muslera ve Sneijder gidebilir. Sneijder iddialı bir takım olmasını istiyordu. Benim dönemimde takıma transfer için önerdiği isimler de oluyordu" ifadelerini kullandı.


Galatasaray transferde kimlerle görüştü?


Cüneyt Tanman, Hamza Hamzaoğlu'nun raporları doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek, "Hamza Hamzaoğlu isteseydi Konoplyanka, Douglas ve Kalinic bugün Galatasaray forması giymiş olacaktı. Hamza Hamzaoğlu isteseydi Konoplyanka, Douglas ve Kalinic bugün Galatasaray forması giymiş olacaktı. Kaleci konusunda da Boyko gündemimize gelmedi. Polonya'da oynayan 17 yaşındaki genç bir ismi düşünmüştük" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!