comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamit Altıntop maaşında indirime gitti mi? - Galatasaray Haberleri

04 Şubat 2016, Perşembe 19:51
Hamit Altıntop maaşında indirime gitti mi? - Galatasaray Haberleri

Galatasaray gündem Hamit Altıntop. Sene sonu sözleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncu maaşında indirime gitmiyor. 

FutbolArena Detay - UEFA'nın FFP kurallarına uymadığı gerekçesiyle cezalandırılan Galatasaray, oyuncuların yüklü miktarda ödeme yapıyor. 

Sabah gazetesinin haberine göre, Galatasaray'a geldiğinden bu yana defalarca sakatlık yaşamış ve çok az forma giymiş Hamit Altıntop'tan yönetim fedakarlık istedi ama Hamit maaşında indirime gitmeyi kabul etmedi! 

Hamit Altıntop, maaşında indirime gitmeyi kabul etti! 


Galatasaray'ın fedakarlık teklifini kabul etmeyen Hamit Altıntop, Real Madrid'te ise fedakarlığı kendi isteğiyle yapmıştı. Hamit, İspanyol kulübünde sakat olduğu süre boyunca maaş almayı reddetmiş ve bu kararı İspanya'da büyük yankı uyandırmıştı. 

Hamit'in bu jestine İspanyol oyuncuların büyük destek verdiği, ancak özellikle başta Kaka ve Higuain olmak üzere yabancıların tepki gösterdiği ifade edilmişti. 

Sakatlığı boyunca para almayan Hamit, sakatlığının ardından Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid-Ajax karşılaşmasında son 9 dakikada oyuna girmiş ve Real Madrid taraftarlarınca ayakta alkışlanmıştı. 

Kariyeri boyunca sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Hamit Altıntop ile Ünal Aysal yönetimi tam 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!