comScore

Galatasaray Galatasaray

Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (04 Şubat 2016 Perşembe)

04 Şubat 2016, Perşembe 17:41
Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri (04 Şubat 2016 Perşembe)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik. Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray ile ilgili bugün neler yazıldı? Bugünkü Galatasaray gelişmeleri...

FutbolArena - FutbolArena, bugün Galatasaray ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 4 Şubat Çarşamba basında çıkan Galatasaray haberleri


4 Şubat Çarşamba 2016 Galatasaray haberleri 


Hamit Altıntop'tan yönetimi şoke eden yanıt



Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı olan Hamit Altıntop, yönetimin ücret indirimine gitme talebine olumsuz yanıt verdi. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'da yöneticilerin ara transferde Hamit Altıntop ve menajeri Reza Fazeli bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Oyunculara "Ücretlerinizi indirin" demeyen yönetim, geldiği günden beri 12-13 milyon Euro kazanan ancak 3 senedir sakatlığı yüzünden verimli olamayan Hamit'e istisna uyguladı. Sözleşmesinde garanti ücreti, "2 milyon 750 bin Euro" yazan tecrübeli oyuncuya sezonun ikinci yarısında ödenmesi gereken 1 milyon 375 bin Euro'luk kısmın tamamen maç başına bölünmesi önerildi.
 
İkinci yarıda sahalara dönmesi beklenen Hamit'e oynadığı takdirde ödeme yapılması planlanıyordu. Ancak gurbetçi oyuncunun bu teklifi kabul etmediği öğrenildi. Hamit'ten fedakarlık bekleyen sarı-kırmızılı yönetim bu cevaba bozuldu. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan futbolcu halen çalışmalarını Florya'da bireysel antrenmanlarla sürdürüyor.

Mustafa Denizli'den Lazio açıklaması



Lazio'nun Serie A lideri Napoli ile yaptığı maçı izlemek üzere Roma'da bulunan deneyimli teknik adam Mustafa Denizli, müsabaka sonrası sarı-kırmızılı takımın tur şansı hakkında açıklamada bulundu.
 
Denizli, Lazio karşısında amaçlarının turu geçmek olduğunu dile getirerek, "Lazio ile çekişmeli iki maç bizi bekliyor diyebilirim. Galatasaray olarak üzerimize düşeni yaparız" diye konuştu.
 
Lazio'nun, İtalya'nın iyi takımlarından biri olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Bu akşam ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koymadı ama Lazio'yu tek maç üzerinden değerlendiremeyiz” ifadesini kullandı.
 
Denizli, Lazio'yu yakından takip ettiklerini kaydederek, "Lazio kurada çıktıktan sonra 8-9 maçını izledik. Her maçı en az 3-4 değişik futbolcuyla devam ettirdi. Bu maçlarda, takip ettiğim kadronun bize karşı oynama ihtimali yüzde 60 ama bütün bunları değerlendireceğiz. Yaptıkları 8-9 maçlık periyotta kullanılan bütün oyuncuları takip ediyoruz" şeklinde görüş belirtti.
 
Kendisinin kritik dönemlerde kullandığı "yüzde 51 şans" söylemindeki oranının Lazio karşısında değişip değişmediğinin sorulması üzerine Denizli, "Değişmez. Tek maçlarda bizim Galatasaray olarak hep odur. Lazio'ya karşı da odur. Zorlu maçlar olacak ama neticede, her maç öncesi özellikle tur maçlarında düşündüğümüz şey de ortaya koyacağımız olaydır" dedi. 

Muslera ve Sneijder transfer olacak mı?


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ara transfer döneminde belirledikleri çizgide yol alamadıklarını açıkladı. Özbek "UEFA'dan uyarı gelmeseydi Linnes ve Donk dışında da transferlerimiz olacaktı. Oyuncularımızı pazara gidip bir şey satar gibi satamazsınız. Muslera ve Sneijder için teklif gelmedi." dedi. Özbek UEFA'nın cezasıyla ilgili olarak da "Galatasaray'ı Avrupa kupalarına almamanın olumlu bir sonuç vereceğini düşünmüyorum. Galatasaray'ın men edilmesi UEFA'ya dünya futboluna da yaramaz. Mali suçun cezası sportif olmamalı. Galatasaray'ın şu an hiçbir vergi borcu bulunmamaktadır."
 

Fenerbahçe'nin avukatı Galatasaray'a


Galatasaray, UEFA ile FFP kriterleri için ünlü avukat Louis Dupont ile anlaştı. Kulüp 23 Şubat'ta UEFA'ya Louis Dupont ile gidecek. Bu gelişmeyi Hürriyet'ten Ali Naci Küçük duyurdu.
 
Louis Dupont  en son Fenerbahçe ile şike sürecinde UEFA ve CAS davalarında çalışmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!