comScore

Galatasaray Galatasaray

Martin Linnes: 'Ofansif bir oyuncuyum'

02 Şubat 2016, Salı 20:29
Martin Linnes: 'Ofansif bir oyuncuyum'

Galatasaray'ın yeni transferi Martin Linnes verdiği röportajla hakkında merak edilenleri cevapladı

FutbolArena - Galatasaray'ın Norveç'in Molde takımından 2.5 milyon Euro karşılığı transfer ettiği Martin Linnes, Fanatik'e verdiği röportajda, hakkında merak edilenleri açıkladı. 


Martin Linnes orjinal mevkisini açıkladı


"Türkiye'de bir çok kişi sağbek mi yoksa sağ açık mı olduğumu soruyor, benim orijinal mevkim sağ bek." diyen Linnes, "Ofansif bir oyuncuyum. Gol atmayı ve attırmayı seviyorum ama önceliğimin savunma olduğunu da biliyorum" dedi. 
 
"Amacım Galatasaray'a iyi hizmet edip taraftarı mutlu etmek." diyen Linnes, "Uzun yıllar iyi şekilde oynayıp, sağ beke başka bir oyuncu transfer edilmesini engellemek istiyorum." şeklinde konuştu.

 

Martin Linnes: "Hava toplarında gelişmem gerek"


Her oyuncu gibi bazı konularda kendisini geliştirmesi gerektiğini açıklayan Linnes, "Hava toplarında gelişmeliyim ve fiziksel olarak da gelişmem gerekiyor. Daha sert bir oyuncu olmalıyım." dedi ve ekledi. "Şu an Galatasaray gibi büyük bir camiadayım ve kendimi geliştirmek için tüm şartlara sahibim." 
"Galatasaray'da çok iyi karşılandım" 

Galatasaray'a transfer olduktan sonra kulüpte çok iyi karşılandığını anlatan Linnes, "Hocamız, takım arkadaşlarım ve taraftarlar beni harika bir şekilde karşıladı. Umarım ben de performansımla onlara en iyi karşılığı verebilirim." dedi.
 
İstanbul'u gezme fırsatı olmadığını da aktaran Linnes, "Sürekli maçlar ve kamplar oldu. Ailem geldiği zaman İstanbul'u tanıma şansım olacak. " dedi. 

Martin Linnes: "İdolüm Ole Gunnar Solksjaer"


"Norveç'teyken hedefim, büyük bir takımda oynamaktı. Galatasaray'a transfer olarak bu hedefimi gerçekleştirdim." diyen Linnes "Odak noktam artık Galatasaray, formamın hakkını vermek istiyorum. Önemli başarılar kazanmak istiyorum. İlerleyen yıllarda hedeflerimi daha da büyüteceğim." ifadelerini kullandı.
 
"Sağ bek olarak değil ama futbolcu olarak idol aldığım kişi Ole Gunnar Solksjaer'di. Hocalığımı yapan kişiydi ve onu hep beğenirdim." diyen Linnes 27 numarayı giyme nedeni olarak da "Sevdiğim bir numara. Başka bir numara istiyordum ancak dolu olduğu için 27'yi seçtim." şeklinde konuştu. 
 
Linnes son olarak taraftara, "Kendimizi geliştirmek için çok çalışıyoruz. Amacımız ligin zirvesine çıkmak." mesajını verdi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!