comScore

Galatasaray Galatasaray

Basında çıkan Galatasaray haberleri - 2 Şubat Salı

02 Şubat 2016, Salı 17:45
Basında çıkan Galatasaray haberleri - 2 Şubat Salı

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik. Kupada Gaziantepspor'u iyi bir oyunla yenen Galatasaray hakkında bugün neler konuşuldu?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Galatasaray ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 2 Şubat Salı basında çıkan Galatasaray haberleri

2 Şubat Salı Galatasaray Haberleri


Pato ve Niasse nasıl kaçtı?



Galatasaray sezon içinde iki önemli golcü futbolcuyu elinden kaçırdı. Önce Oumar Niasse sonra da Pato sezon başı sarı kırmızılı takıma gelmeye hazırdı. Ancak yönetim her iki ismi de kadrosuna çeşitli sebeplerden dolayı katmadı. İki futbolcu da devre arası transfer döneminde Premier League'in yolunu tuttu. Pato, Chelsea ile kiralık anlaşma yaparken Niasse ise 18 milyon Euro'ya, Everton'a transfer oldu. 
Niasse için sosyal medya ve taraftardan gelen tepki etkili oldu. O dönem İbrahimoviç transferi konuşulduğu için bu tepki dikkate alındı. 
 
Pato ise geçirdiği müthiş sezon öncesi sarı kırmızılı takımın teklifine olumlu yaklaşmıştı. Tek sıkıntı ödenecek bonservis bedeliydi. Burak Yılmaz için West Ham'dan gelen 10 Milyon Euro'luk teklif kabul edilmeyince Pato da elden kaçtı. 

Galatasaray, UEFA'dan ceza alacak mı?


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gündemdeki konulara ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, UEFA'nın Mayıs ayına kadar zararı 10 milyon Euro'ya indirme şartını yerine getireceklerinin müjdesini verdi. Bu konuda sıkıntı olmadığını ifade eden Özbek "UEFA bize 2 yıl ceza verdi. Ama zararını 10 milyon euro'ya indirirsen 1 yılını silerim diyor. Mayıs ayında UEFA'nın dediği gibi zararı 10 milyon Euro'ya indireceğiz. Bu konuda sıkıntı yok. Şu ana kadar çok iyi gidiyoruz. Bugün sırt sırta verme günüdür. Taraftarlarımızdan tek isteğim TT Arena'yı doldurup bize destek vermeleri." dedi. 

Sinan Gümüş, milli takımı seçecek mi? 


Galatasaray'ın parlayan yıldızı Sinan Gümüş, kendisini milli takıma isteyen Joachim Löw'e cevabını verdi. Galatasaray'da oynadığı futbolla bir anda ilgi toplayan Sinan Gümüş'ün hangi milli takımı seçeceği merak konusu... Almanya doğumlu olan 21 yaşındaki futbolcu daha önce 3 kez Almanya U21 takımının formasını giymişti.
 
Genç oyuncu, sergilediği performansla Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün de gözüne girmişti. Habertürk'te yer alan habere göre EURO 2016 sonrası oyuncu havuzunu değiştirecek olan başarılı çalıştırıcınının Sinan Gümüş'ü de istediği belirtiliyor.
 
Tam Saha Dergisi'ne konuşan genç futbolcu ise konu hakkında, "Evet, Almanya'dan teklif almıştım ve bu nedenle Almanya adına oynadım. Ama hâlâ bir tercih yapma hakkım var. Almanya'da doğup büyümüş olsam da ben bir Türküm. Türkiye'den bir teklif aldığımda tabii ki Türkiye'yi seçerim" dedi.

 

Aurelien Chedjou, Galatasaray'da kalacak mı?



Galatasaray'ın başarılı stoperi Aurelien Chedjou, Four Four Two Dergisi'ne özel bir röportaj verdi. Geleceğiyle ilgili planlarını da anlatan Chedjou, "Galatasaray'da devam etmek istiyorum" dedi. Chedjou'nun etkileyici röportajının tamamını burada...

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!