comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray transfer haberleri (30 Ocak 2016)

30 Ocak 2016, Cumartesi 17:40
Galatasaray transfer haberleri (30 Ocak 2016)

Galatasaray ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray'da Alman yıldız Lukas Podolski için resmi teklif geldi mi? İnter Alex Telles için ne kadar öneriyor? İşte günün Galatasaray'la ilgili yapılan transfer haberleri... 

30 Ocak Galatasaray Transfer Haberleri 


West Ham United Burak Yılmaz içi teklif yapacak mı?

Burak Yılmaz'ın West Ham United'a transferi yine gerçekleşmedi. Sezon başı 10 Milyon Euro bonservis bedelini kabul etmeyen Galatasaray yönetimi, devre arasında gelen satın alma opsiyonlu kiralama teklifini de geri çevirdi. İkinci kez Galatasaray yönetimi ile anlaşamayan İngiliz ekibi, üçüncü kez teklif yapma konusunda ise kararsız. Burak'ın ikinci yarıdaki performansına ve sakatlık durumuna göre karar verilecek. 
 
Sezon başı 10 Milyon Euro teklif eden İngilizler, futbolcunun sezon içinde yaşadığı sakatlık sorunu ve performansı sebebiyle ikinci teklifi satın alma opsiyonlu kiralık olarak yapmıştı.
 

Inter'in teklifi Galatasaray'ı çıldırttı!



Galatasaray'ın sezon başında Inter'e kiraladığı Alex Telles için İtalyan kulübünden "şaka gibi" bir teklif geldi. Inter, Telles'in 8.5 milyon euro olan bonservis bedelinde indirim istedi. Takvim'in haberine göre; Alex Telles'in 8,5 milyon avroluk satın alma opsiyonu elinde bulunan Inter, yeni bir teklifle gelerek Galatasaray'ı adeta çılgına çevirdi. İtalyanlar, "8.5 yerine 3.5 milyon euro verebiliriz. Yoksa Caner'i alırız" dedi. G.Saray kabul etmedi. Inter, Galatasaray'a rest çekti.
 
Bu sezon Inter formasıyla 17 maça çıkan Telles'in 3 asisti bulunuyor.

Galatasaray'da hangi futbolcuların sözleşmesi bitiyor?



Galatasaray'da Haziran ayında 4 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Manchester City'den kiralanan Jason Denayer, bu sezon hiçbir resmi maçta forma giyemeyen Hamit Altıntop, Mustafa Denizli'nin gözüne giremeyen Emre Çolak ile birlikte Sabri Sarıoğlu'nun da sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
 
Galatasaray yönetiminin bu 4 futbolcuyla ilgili bir tasarrufu olmadığı konuşuluyor. Büyük bir ihtimalle Sarı-Kırmızılı yönetim bu 4 futbolcuyla yolları ayıracak. 
 

Galatasaray, Sinan Gümüş'ün sözleşmesini uzatacak mı?



Galatasaray'ın formda isimlerinden Sinan Gümüş'ün sözleşmesinini uzatılması ve maaşının artması gündeme geldi. Fanatik'te yer alan habere göre Galatasaray, 22 yaşındaki forvetin kontratına zam yapıp, yıllık 550 bin Euro olan kazancını 2 katına çıkarmak istiyor.
 
Sarı-Kırmızılı ekibin Sinan Gümüş için yapacağı teklifte sözleşme fesh etme bedelinin olmayacağı konuşuluyor.


Dursun Özbek'ten Podolski açıklaması


Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı ekibin Alman futbolcusu Lukas Podolski için kendilerine ulaşan herhangi bir transfer teklifinin bulunmadığını söyledi.

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski'ye Çin'den transfer teklifi yapıldığına yönelik basında yer alan haberlerin hatırlatılması üzerine Özbek, "Valla ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ciddi bir şey olsaydı, bana kadar ulaşırdı" dedi. 
 
Özbek, 30 yaşındaki oyuncuyla ilgili kendilerine ulaşmış herhangi bir teklifin bulunmadığını vurgulayarak, "Teklifi ciddiye almamız için yazılı olarak ilgilisinin kulübe müracaatı gerekiyor ama şu ana kadar herhangi bir müracaat veya benim önüme gelmiş yazılı bir teklif yok" şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!