comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray mali yapısını nasıl düzeltir?

30 Ocak 2016, Cumartesi 09:38
Galatasaray mali yapısını nasıl düzeltir?

Galatasaray'ın içinde bulunduğu mali durumla ilgili eski başkanlar konuştu.

FutbolArena - Galatasaray'ın UEFA'dan men cezası alma tehlikesiyle karşı karşıya kalması camiayı ayağa kaldırmış durumda. Sarı kırmızılıların eski başkanlarından konuyla ilgili açıklamalar geldi.

Galatasaray'ın 5 eski başkanı Hürriyet Gazetesi'ne konuştu.
UEFA yanlış yapıyor

Duygun Yarsuvat: "UEFA'nın önemli bir yanlışı var. FFP kriteri ile ‘Mali yapını düzelt' dediğin kulübe ‘Seni turnuvalara almıyorum' deyip bir nevi gelirinin önüne geçmek mantıksız."

B.Münih örneği var
 
Adnan Polat: "Tüzük değişikliği ile herkes kucaklanmalı. Aynı Bayern Münih gibi. Galatasaray Lisesi mezunu olanların, ‘Biz çoğunluğu kaybediyoruz' endişesi olmaması lazım."
 
Değişmezsen küçülürsün
 
Mehmet Cansun: "300-500 bin üyeli kulüpler haline dönmeli. Bizim kulüpler ne deve, ne de kuş. Devekuşu! Bu sistemi ya kabul edip mecburu değişime uğrayacaksın yada küçüleceksin."
 
Sebep sorumsuzluk

Alp Yalman: "Geçmişten bu yana gelen sorumsuzluklar bir yerde bu tabloyu ortaya çıkardı. Sebebi sorumsuz harcama, sorumsuz denetim. Yönetim ne yapacağını gayet iyi biliyor."
 
Suçlama yapılmamalı
 
Faruk Süren: "Bu tablodan sorunu başkalarına, birilerine atarak çıkılamaz. Galatasaray bu durumdan ortak akıl sayesinde çıkacaktır. Ve bu girdapdan da çıkılacağına eminim."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!