comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray 4-1 Kastamonuspor

26 Ocak 2016, Salı 22:40
Galatasaray 4-1 Kastamonuspor

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda ağırladığı Kastamonuspor'u 4-1 mağlup etti. Galatasaray - Kastamonuspor maç özeti ve golleri haberimizde.

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda yer alan Galatasaray son maçında Kastamonuspor'u 4-1 mağlup etti. Karşılaşmayı hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetti.

Galatasaray'ın Türkiye Kupası grubu


Sarı kırmızılılar grupta oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı ve topladığı 16 puanla bir üst tura yükselmeyi garantiledi. Grupta 4 puanla son sırada bulunan Kastamonuspor ise Türkiye Kupası'na veda etti.

Galatasaray Türkiye Kupası'nda kiminle eşleşti?


Türkiye Kupası'nda E grubunu lider bitiren Galatasaray'ın, son 16 turundaki rakibi F grubunu 2. bitirmesi kesinleşen Gaziantepspor oldu.  Gaziantepspor topladığı 8 puan ile Türkiye Kupası'nda F grubunu 2. sırada tamamlarken, Galatasaray 6'da 5 yaparak topladığı 16 puan ile E grubunu lider bitirdi.


Galatasaray'ın Kastamonuspor kadrosu


Galatasaray'da deneyimli çalıştırıcı Mustafa Denizli'nin bu mücadelede fazla forma şansı vermediği futbolculara yer verirken as kadrodan da takviyelerde bulundu. Musta Denizli yeni transfer Martin Linnes'i bir kez daha kupa maçında sağ açık pozisyonunda sahaya sürdü. Sarı kırmızılı takımda Fernando Muslera, Hamit Altıntop, Hakan Balta, Burak Yılmaz ve Jason Denayer sakatlıkları nedeniyle forma giyemedi.

Galatasaray - Kastamonuspor maç özeti ve golleri (Kaç kaç bitti? Maç sonucu)


İlk yarıda müthiş bir efor sarf eden Sinan Gümüş, 10, 43 ve 45. dakikalarda attığı gollerle kariyerindeki ilk hat-tricke imza attı ve Galatasaray'ı 3-0 üstünlüğe taşıdı. İkinci yarının 55. dakikasında Jem Karacan farkı 4'e çıkartırken, 72. dakikada Kastamonuspor'un Fatih Özçelik ile bulduğu maçın skorunu belirledi: 4-1

Galatasaray'ın Kastamonuspor ilk 11'i


Galatasaray: Eray, Carole, Chedjou, Koray, Tarık, Jose Rodriguez, Emre Çolak, Linnes, Yasin, Sinan Gümüş, Umut Bulut

Kastamonuspor:
Hasan, Müslüm, Yusuf, Mustafa, Faruk, Cabir, Hüseyin, Uğur, Halil, Fatih, Yaşar



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!