comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray transfer haberleri (23 Ocak 2016)

23 Ocak 2016, Cumartesi 17:28
Galatasaray transfer haberleri (23 Ocak 2016)

Galatasaray ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.
 

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray'da gündem Burak Yılmaz'un West Ham'a transferi... Cimbom Burak'ı satıp yeni isimlerle kadroyu takviye etmek istiyor.

23 Ocak Galatasaray Transfer Haberleri


Burak Yılmaz, West Ham United'a gidecek mi?


Sezon başında Burak Yılmaz'a 10 milyon Euro veren West Ham oyuncunun durumunu sordu ama resmi teklif yapmadı. West Ham kulübü, Burak için tekrar devreye girdi. İngilizler'in transfer şartları hakkında bilgi aldığı kaydedildi. Bu arada Eylül ayında West Ham'a gitmeye sıcak bakmayan golcü futbolcu bu kez transfere sıcak bakıyor.

Niasse'dan transfer açıklaması!


Sezon başı Galatasaray'a transferi son anda gerçekleşmeyen ve ardından takımında yaptığı çıkış ile Rusya'da ilk yarının en iyi futbolcusu seçilen Oumar Niasse'ı İngiltere'nin dev kulüpleri istiyor. 

Niasse konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Şu anda Lokomotiv Moskova'yı bırakıp Türkiye'ye gitmek için bir sebep göremiyorum. Bundan sonraki hedeflerim daha büyük ligler. İngiltere, Almanya ve İspanya'da oynamayı hedefliyorum. Tabi ki bazı futbolcular para için Türkiye'ye gidiyor ama ben para için şu anda Türkiye'ye gitmem" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray, Dnipro'nun golcüsü Seleznyov için harekete geçti


Golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray, Dnipro'da forma giyen 30 yaşındaki Ukraynalı golcü Seleznyov için harekete geçti. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Seleznyov'un da kulüpteki mali krizden ötürü ayrılmak istediği ve bu teklife sıcak baktığı belirtildi. Peki Seleznyov kimdir?

Nasuhi Sezgin açıkladı! Burak Yılmaz gidiyor mu?


Galatasaray ikinci başkanı Nasuhi Sezgin, Burak Yılmaz'ın transferi konusunda A Spor'a açıklamalarda bulundu. Sezgin transfer yapılıp yapılmayacağı ve Burak Yılmaz'ın ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili şunları söyledi: "Transfer yapmamızda bir sakınca yok. 1-2 oyuncumuz ayrılacak. O maddi imkanı kullanıp yeni oyuncu almak istiyoruz. Burak Yılmaz'ı istedikleri doğru. Talep var. Yetkili arkadaşlarımız görevde. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama West Ham'ın ilgisi doğru"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!