comScore

Galatasaray Galatasaray

Emre Çolak, Antalyaspor'a gidecek mi?

22 Ocak 2016, Cuma 11:14
Emre Çolak, Antalyaspor'a gidecek mi?

Galatasaray'dan gönderilmesi gündemde olan Emre Çolak, Antalyaspor'un teklifine ne yanıt verdi?

FutbolArena - Galatasaray'da beklenen performansı gösteremediği için gönderilmesi gündemde olan Emre Çolak'a Antalyaspor talip olmuştu. Genç futbolcunun Süper Lig ekibinin teklifine olumsuz yanıt verdiği ifade edildi.

Antalyaspor, Emre Çolak'ı transfer edecek mi?


Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da forma şansı bulamayan Emre Çolak, Antalyaspor'un 1 milyon Euro'luk teklifine hayır dedi. 2 katı maaşı istemeyen Emre, sezon sonunda Avrupa'ya gitmek istiyor...
Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Emre Çolak, Galatasaray'dan aldığı ücretin iki katını teklif eden Akdeniz ekibine "Hayır" dedi. 1.5 milyon TL garanti ücret ve maç başına 20 bin TL ile takımın en az kazanan oyuncularından olan Emre'ye Antalyaspor yıllık 1 milyon Euro önerdi. Ancak takımda kalmak isteyen Emre, hocası Denizli'den formayı kapacağına inandığı için ayrılmak istemedi.

Emre Çolak hangi takıma gitmek istiyor?

 
Sezon sonunda önce kulübüyle masaya oturacak Emre, Galatasaray'la anlaşamazsa Avrupa'ya gitmeyi düşünüyor. Geçen yaz İspanya'nın kapısından dönen Emre'nin R.Sociedad ve C.Vigo'nun radarında olduğu biliniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!