comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray transfer haberleri (20 Ocak 2016)

20 Ocak 2016, Çarşamba 17:10
Galatasaray transfer haberleri (20 Ocak 2016)

Galatasaray ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Galatasaray forvet ve kanat oyuncusu arayışlarını sürdürüyor. 


20 Ocak Galatasaray Transfer Haberleri 



Mustafa Denizli transferde kimleri istiyor?


Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Bld. maçından sonra transferde henüz düşündüklerini gerçekleştiremediklerini ve kısıtlı bir süreleri olduğunu söyledi. Ryan Donk ve Linnes transferlerini yapan Galatasaray'da Mustafa Denizli sol bek, orta saha ve bir de forvet transferi istiyor. Tecrübeli teknik adamın canlı yayında henüz düşündüklerimizi gerçekleştiremedik ifadesi bu üç mevkiyle alakalı. 

Galatasaray'dan Adel Taarabt atağı!



iki sezon önce Roberto Mancini döneminde de Galatasaray'ın gündemine gelen ancak Milan'a gitmeyi tercih eden Fas asıllı Fransız oyuncu Adel Taarabt son 2 yılda piyasası epey düştü. Bugün'de yer alan habere göre Benfica'da mutlu olmayan ve B takımında antrenmanlara çıkan 26 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılacağı iddia ediliyor.
 
Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün oyuncunun bilgilerini Mustafa Denizli ile paylaşacak. Denizli transfere onay verirse Galatasaray Fransız oyuncu için girişimlere başlayacak. Peki, Adel Taarabt kimdir?



Antalyaspor'dan Emre Çolak açıklaması!


Kulüp basın sözcüsü Ceylan, "Emre Çolak'la görüşüyoruz. Koşulların uygun olması halinde transfer gerçekleşebilecek" dedi. Ceylan, dün yapılan imza töreniyle Ömer Şişmanoğlu, Lionel Enguene ve Oktay Delibalta'yı kadrolarına kattıklarını anımsattı. 


Galatasaray hangi forveti transfer edecek?


Galatasaray'ın gündemine yeniden gelen Kolbeinn Sigthorsson ile ilgili oyuncunun Türkiye temsilcisi olumlu açıklamalar yaptı. Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla istediği ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Kolbeinn Sigthorsson ile ilgili oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu. Fransa'nın Nantes takımında oynayan Kolbeinn Sigthorsson ile ilgili Bugün gazetesinde konuşan Hasan Çolakloğlu, "Sigthorsson, Galatasaray'a gelmeyi istiyor. Sezon sonuna kadar kiralık olarak da gelebilir" ifadelerini kullandı.


Galatasaraylı taraftarlardan Lukas Spalvis önerisi



Galatasaray'da forvet transferi için çalışmalar devam ederken bazı taraftarlar sosyal medyadan yönetime futbolcu önerdi. Sarı kırmızılı kulüp genç isimlerle görüşürken taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetime Lukas Spalvis ismini önerdi. Peki, Lukas Spalvis kimdir?

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!