comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da Cenk Gönen elmacık kemiğinden sakatlık yaşadı

19 Ocak 2016, Salı 21:30
Galatasaray'da Cenk Gönen elmacık kemiğinden sakatlık yaşadı

Mücadelenin 35. dakikasında Galatasaray'ın Beşiktaş'tan transfer ettiği Cenk Gönen ağır bir sakatlık yaşadı. Hastaneye kaldırılan kalecinin durumunun iyi olduğu açıklandı.

FutbolArena - Galatasaray, Türkiye Kupası E grubu 5. maçına Akhisar Belediyespor deplasmanında mücadele ediyor.

Mücadelenin 35. dakikasında Galatasaray'ın Beşiktaş'tan transfer ettiği Cenk Gönen ağır bir sakatlık yaşadı.
Elmacık kemiğine sert bir darbe alan Cenk Gönen, acı içinde yerde kalırken sedyeyle oyun alanını terketti. Galatasaray'ın kalesini Eray işcan devraldı.

Cenk Gönen'in sakatlığı ne durumda?


Cumhuriyet muhabiri Cumhur Arslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Cenk Gönen elmacık kemiğine aldığı darbe sonrası baş dönmesi hissetti ve tomografi çekilmek için hastaneye götürüldü" ifadelerini kullanırkan, AMK muhabiri Osman Cengiz ise "Cenk Gönen'in başı dönüyor, miğdesi bulanıyor ve gözleri görmüyor. Belirtiler beyin kanaması yönünde. Filmleri çekiliyor. Tansiyonu 8'e 4. Kendisi de beyin kanaması geçirdiğini düşünüyor." açıklamasını yaptı. Cenk Gönen Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan mücadelede de benzer bir sakatlık yaşamış ve baş dönmesi şikayetiyle tedavi altına alınmıştı.

A Haber'den Cenk Gönen'in sakatlığı ile ilgili müjdeli açıklama:


Maçın anlatımını üstlenen Ümit Aktan, Cenk Gönen'in sağlık durumu hakkında kendisine iletilen bilgiliyi izleyicilerle paylaştı. Ümit Aktan, baş dönmesi yaşayan Cenk Gönen'in elmacık kemiğinde kırık tespit edilmediğini, durumunun iyi olduğunu ve hastanede müşahade altında olduğunu söyleyerek endişeli bekleyişe son verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!