comScore

Galatasaray Galatasaray

Shanghai Shenhua başkanından FLAŞ Burak Yılmaz ve Ersan Gülüm açıklaması

19 Ocak 2016, Salı 00:06
Shanghai Shenhua başkanından FLAŞ Burak Yılmaz ve Ersan Gülüm açıklaması

Shanghai Shenhua Başkanı Bruce Zhou, Galatasaray'dan Burak Yılmaz ve Beşiktaş'tan Ersan Gülüm hakkında flaş transfer açıklamalarında bulundu.

Galatasaray Transfer Haberleri - Ara transfer döneminde Türkiye'yi radara alan Çin kulübü Shanghai Shenhua'nın Burak Yılmaz ve Ersan Gülüm'ün peşinde olduğu iddia edildi.

Sporcope sitesine özel röportaj vererek Hilmi Sever'in sorularını yanıtlayan Shanghai Shenhua Başkanı Bruce Zhou, Galatasaray'dan Burak Yılmaz ve Beşiktaş'tan Ersan Gülüm hakkında flaş transfer açıklamalarında bulundu.

Burak Yılmaz Shanghai Shenhua'ya mı gidiyor?


Ersan Gülüm'ü izlemek için İstanbul'a geldiğini açıklayan Shanghai Shenhua Başkanı Bruce Zhou, Burak Yılmaz iddiaları hakkında "Burak Yılmaz'ın kim olduğunu bilmiyorum. Tamamen yalan bi haber. Onu hiç izlemedim ve bir tansfer teklifinde de bulunmadım." ifadelerini kullandı.

Robin van Persie, Diego ve Nani'ye Shanghai Shenhua'ya mı transfer olacak?


Shanghai Shenhua Başkanı Bruce Zhou Fenerbahçe'den oyuncu almak istedikleri iddiaları hakkında " Fenerbahçe'de de çok önemli yıldızlar var. Tabii ki Robin van Persie, Nani ve Diego'yu kim kadrosunda görmek istemez. Her izlediğimiz takımdan oyuncu alacağız diye bir şey yok." yorumunu yaptı.

Ersan Gülüm Çin'e mi transfer oluyor? Shanghai Shenhua başkanından Ersan Gülüm açıklaması


Mersin İdmanyurdu maçındaki kar engeli nedeniyle Ersan Gülüm'ü izleyemeyen Shanghai Shenhua Başkanı Bruce Zhou bu iddialar hakkında ise "Beşiktaş'a Ersan için 5 milyon Euro teklif ettiğimiz de yalan. Henüz resmi bir teklif yok. Çok bahsedildi ve takımımıza güç katacak bir oyuncu olduğunu gördüm. Ersan'ı istiyoruz ama şartların daha da olgunlaşması lazım. Ersan'ın Avustralya pasaportu nedeniyle Çin'de yabancı sayılmaması çok cazip." ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!