comScore

Galatasaray Galatasaray

Akşam Postası - 18 Ocak Pazartesi

18 Ocak 2016, Pazartesi 16:12
Akşam Postası - 18 Ocak Pazartesi

FutbolArena, Akşam Postası'nda günün öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledi. 18 Ocak Pazartesi Futbol Haberleri

FutbolArena - Akşam Postası'nda 18 Ocak Pazartesi günü öne çıkan futbol haberlerini ve transferdeki son gelişmeleri sizler için derledik.

18 Ocak Futbol Haberleri 


Beşiktaş - Mersin İdmayurdu maçı ne zaman oynanacak?

 
Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Beşiktaş - Mersin İdmanyurdu maçı yoğun kar yağışı nedeniyle oynanamadı. Mücadelenin hakemi iki takımın kaptanlarını yanına çağırdı ve maçın ertelenmesine karar verdi.

 
TFF talimatlarına göre hava şartlarından dolayı oynanamayan mücadeleler 24 saat sonrasına erteleniyor. Fakat İstanbul'da yarın da hava şartlarının daha kötü olması beklendiği için mücadele ileri bir tarihe ertelendi. TFF ise maçla ilgili bir açıklama yaptı.
 

Muhammet Demir, Trabzonspor ile anlaştı mı? 

 
Trabzonspor, Gaziantepsporlu Muhammet Demir'in transferini bitirmek için çalışmalarına devam ediyor. 

 
Nakit paraya ihtiyacı olan Gaziantepspor oyuncuyu satma kararı sonrası Trabzonspor'la anlaşma noktasına geldi. 1.5 yıl sözleşmesi kalan Muhammet Demir'i satarak para kazanmak isteyen Gaziantepspor, golcü futbolcudan gelecek parayla takıma ödeme yapacak.

 

Juande Ramos'un menajerinden FLAŞ açıklama

 
Trabzonspor'un ilgilendiği teknik direktörlerden biri olan Juande Ramos için Türkiye haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Marco Kırdemir önemli açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a konuşan Marco Kırdemir, "Trabzonspor, Juande Ramos konusunda yanlış yaptı. Benimle görüşmeden hocaya gittiler. Ramos'un Türkiye hakları benim elimde. Benimle görüşmeleri gerekirdi. O yüzden bu transfer gerçekleşmedi. Muharrem Usta'yı yanlış yönlendirmişler. Eğer benimle temasa geçerlerse konuşabilirim. Ramos, Türkiye'ye sıcak bakıyor" ifadelerini kullandı.

 

Marco Kırdemir'den Ersan Gülüm açıklaması

 
Beşiktaş'ın başarılı stoperi Ersan Adem Gülüm için Çin kulübü Shanghai'nin ilgilisi olduğu biliniyor. Shanghai başkanı Mersin İdmanyurdu maçında Marco Kırdemir ile birlikte Ersan Gülüm'ü izlemeye geldi.

 

Mario Balotelli, West Ham'a mı transfer olacak?

 
İngiltere Premier Lig'de bu sezon Slaven Bilic yönetiminde başarılı bir performans sergileyen ve 6. sırada yer alan West Ham United'ın Mario Balotelli'yi transfer etmek istediği öne sürüldü.
 
 
İngiliz basınında çıkan habere göre; Milan ile bu yılın Haziran ayında sözleşmesi sona erecek oyuncu için West Ham ciddi bir şekilde ilgileniyor. Bonservisi Liverpool'un elinde olan İtalyan golcü için Lonra kulübünün 10 milyon Euro'luk bir teklif yapacağı belirtildi.

 

Mehmet Topal, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

 
Fenerbahçe'nin sezon sonu sözleşmesi bitecek isimlerinden olan Mehmet Topal'a  Hollanda'dan sürpriz bir talip çıktı.
 

Nordin Amrabat nereye transfer oldu?

 
Galatasaray'dan 2014 yılında Malaga'ya kiralanan ve geçtiğimiz yıl 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol kulübüne giden Nordin Amrabat, Watford ile anlaşma sağladı.
 


Galatasaray'a transferde dev rakip

 
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın önceki gün Andrea Ranocchia'yı gündemine aldığı iddia edilmişti.
 
Rai Sport 1 kanalında yayınlanan programda konuşan gazeteci Paolo Paganini, "Galatasaray, Ranocchia ile yeniden ilgileniyor. Oyuncu Inter'de yeteri kadar süre alamadığı için ayrılmaya sıcak bakıyor" ifadelerine yer vermişti. Galatasaray'a bu transferde dev bir rakip çıktı.
 

 

Sercan Yıldırım, Galatasaray'a dönecek mi?

 
Bursaspor'un önemli oyuncularından Sercan Yıldırım performansıyla büyük beğeni kazandı.

 
Uzun süredir kendisinden beklenen performansı veremeyen 25 yaşındaki golcü oyuncu, Bursaspor'un Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmada son derece etkili bir futbol oynadı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!