comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'dan Niasse ve Rodallega atağı

18 Ocak 2016, Pazartesi 10:02
Galatasaray'dan Niasse ve Rodallega atağı

Forvet transferini bu hafta içinde bitirmek isteyen Galatasaray'ın Niasse ve Hugo Rodallega için girişimlere başlayacağı ifade edildi.

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray'da orta sahaya Ryan Donk, savunmanın sağına ise Martin Linnes transferleri yapıldı. Cimbom şimdi de forvet hattına takviye yapmak için kolları sıvadı.

Galatasaray'ın forvet transferi kim olacak?


Fanatik Gazetesi'nin iddiasına göre; Teknik direktör Mustafa Denizli'nin talimatları doğrultusunda kadrosuna iyi bir hücum oyuncusu almak isteyen Sarı-Kırmızılılar, rotayı bir kez daha golcülere çevirdi. Akhisar'da forma giyen Hugo Rodallega ile Rus ekibi Lokomotiv Moskova'nın yıldızı Oumar Niasse'dan birini isteyen Cim Bom, düğmeye bastı. 
 
Bu hafta içinde Niassa ya da Rodallega konusunda somut bir adım atmak isteyen Aslan, devre arası transfer dönemi bitmeden transferde mutlu sona ulaşmayı hedefliyor. 
 

Hugo Rodallega, Galatasaray'a transfer olacak mı?


Daha önce Niasse'ı, İngiltere Premier Ligi kulüplerinin istediği konuşulmuştu. Ancak Ada ekiplerinin Niasse'tan vazgeçtikleri öğrenildi. Senegalli oyuncunun Cim Bom'a sıcak baktığı, Lokomotiv'in ikna edilmeye çalışılacağı bildirildi. Rodallega konusunda ise Galatasaray, Akhisar'la salı günü oynayacağı kupa maçını bekliyor. Bu maçın öncesinde ya da sonrasında, Ege temsilcisinin yöneticileriyle masaya oturulması planlanıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!