comScore

Galatasaray Galatasaray

Amartey Leicester City yolunda!

17 Ocak 2016, Pazar 22:44
Amartey Leicester City yolunda!

21 yaşındaki Gana'lı Amartey, Leicester City'nin ilgisinde. Transfer önümüzdeki hafta içinde tamamlanabilir

FutbolArena Dış Haberler - İngiliz basınından The Guardian'ın haberine göre Danimarka Ligi takımlarından Kopenhag'ta oynayan Daniel Amartey, Leicester City yolcusu. 

Bu sezon İngiltere Premier Lig'in sürpriz takımı olan Leicester City, 22. hafta itibariyle 44 puanla 2. sırada yer alıyor ve lider Arsenal ile aynı puanda bulunuyor. 
Genç ortasaha oyuncusu Daniel Amartey hatırlanacağı üzere sezon başında Galatasaray'ın da gündemine gelmiş ancak bu transfer gerçekleştirilememişti. 

Daniel Amartey, sezon başında 7 milyon Euro'ya Napoli'den transfer edilen 31 yaşındaki Gökhan İnler yerine düşünülüyor. Gökhan İnler bu sezon sadece 5 lig maçına çıkabildi ve diğer maçlarda ise yedek kulübesinde bulundu. 



Daniel Amartey kimdir? Daniel Amartey'in transfermarkt değeri ne kadar? Daniel Amartey kaç yaşında?



21 yaşındaki Ganalı ortasaha oyuncusu çift yönlü futboluyla ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Kopenhag forması giyen Amartey, Djurgardens IF takımından 2014-2015 sezonu başında 1.8 milyon Euro'ya Kopenhag'a transfer olmuştu. Transfermarkt değeri 2 milyon Euro olan Amartey bu sezon 20 maçta oynadı ve 1 asist yaptı. Amartey geçen sezon da Kopenhag forması giymiş ve toplam 43 maçta oynayıp 6 gol atmış, 3 de asist yapmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!