comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray transfer haberleri (17 Ocak 2016)

17 Ocak 2016, Pazar 17:01
Galatasaray transfer haberleri (17 Ocak 2016)

Galatasaray ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. 

FutbolArena - Sivasspor galibiyetiyle moral bulan Galatasaray'da santrfor ve kanat oyuncusu arayışları sürüyor. 

17 Ocak Galatasaray Transfer Haberleri


Galatasaray Martin Benitez için bir teklif daha yaptı


Independiente forması giyen Martin Benitez için Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli transferin mutlaka bitirilmesini istedi. Yönetime alınması yönünde rapor veren Denizli, Martin Benitez'in bir kaç yıl sonra Avrupa'ya transfer yapabileceği yönünde garanti verdi. Martin Benitez için sarı-kırmızılı kulüp Arjantin takımı Independiente'ye 6 milyon Euro önerdi.


Mustafa Denizli 3 transfer daha istiyor!


Independiente forması giyen Martin Benitez'i almak için uğraşan Galatasaray'da bu oyuncu dışında Mustafa Denizli 2 transfer daha istedi. Birinci sıraya Independiente forması giyen Martin Benitez'i koyan Mustafa Denizli, bu oyunucunun mutlaka alınmasını istedi. Martin Benitez için Galatasaray Yönetimi'nin çalışmaları devam ediyor. Takıma mutlaka golcü alınmasını isteyen Denizli, golcü dışında Donk ve Selçuk'a alternatif de istedi. Jose Rodriguez'i beğenmeyen tecrübeli teknik adam bu bölgeye alternatif bir futbolcu talep etti. 

Galatasaray'da Jovetic bombası! 


Ara transfer döneminde çalışmalarına hız veren Galatasaray için Endonezya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Endonezya basınından Okezone sitesinin haberine göre forvet arayışını sürdüren Galatasaray, Inter'in Karadağlı golcüsü Stevan Jovetic ile ilgileniyor. Bu sezon 16 maçta 4 gol atabilen Jovetic'in yüksek bonservisi nedeniyle Galatasaray'ın kiralık formülü ile Inter'in kapısını çaldığı iddia ediliyor. Galatasaray'ın bu transfer girişiminde yalnız olmadığının belirtildiği haberde, Tottenham kulübünün de Jovetic için devrede olduğu öne sürüldü. 


Mustafa Denizli iki oyuncunun biletini kesti


Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli göreve geldikten sonra şans verip oynattığı iki futbolcunun biletini kesti. Sarı-kırmızılı takımda Mustafa Denizli'nin raporuyla Tarık Çamdal ve Koray Günter yollanıyor. Galatasaray adeta servet ödeyerek aldığı ne Tarık ne de Koray Günter'den hiç bir verim alamadı. 4 milyon 750 bin Euro Tarık Çamdal için Eskişehirspor'a ödeyen Galatasaray, Koray içinse Borussia Dortmund'a 2.5 milyon Euro ödemişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!