comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray transfer haberleri (15 Ocak 2016)

15 Ocak 2016, Cuma 18:38
Galatasaray transfer haberleri (15 Ocak 2016)

Galatasaray ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. 

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray Donk ve Linnes'ten sonra kanat ve forvet arıyor. Cimbom için birçok isim yazılıyor.


15 Ocak Galatasaray transfer haberleri


Galatasaray, Martin Braithwaite'yi mi transfer ediyor?

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, golcü transferi için Martin Braithwaite'yi istiyor. Galatasaray yönetimi, Leandro Damiao trasnferinden olumsuz yanıt alırsa ibre Toulouse'de oynayan Martin Braitwaite'ye dönecek. Bugün gazetesinde yer alan habere göre, Cenk Ergün, genç golcünün işini bitirmek için Fransa'ya gitti.

Galatasaray'dan sürpriz hamle. Galatasaray, Ranocchia ile ilgileniyor iddiası!


Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Inter'de forma giyen savunmacı Andrea Ranocchia ile ilgilendiği iddia edildi. Rai Sport 1 kanalında yayınlanan programda konuşan gazeteci Paolo Paganini, "Galatasaray, Ranocchia ile yeniden ilgileniyor. Oyuncu Inter'de yeteri kadar süre alamadığı için ayrılmaya sıcak bakıyor. Galatasaray dışında Sampdoria'nın da yakın takibi var" ifadelerini kullandı. Ranocchia'yı 2013-2014 sezonu ara transfer döneminde Roberto Mancini çok istemişti. 

Galatasaray Pato'yu transfer ediyor mu?

 

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Pato için yeniden temasa geçtiği öğrenildi. Çin'den aldığı astronomik teklifi geri çeviren futbolcunun menajeri ile geçtiğimiz gün temas kuruldu. Pato ile ilgili olarak talep ve niyet bir kez daha iletildi. Ancak futbolcunun menajeri Pato'nun İngiltere'de forma giymek istediğini ve Premier Lig ekiplerinden biriyle anlaşmak üzere olduklarını belirtti. Ayrıca futbolcunun maliyetinin de yüksek olduğu ve bunu sarı kırmızılı kulübün karşılamasının mümkün olmadığı ifade edildi. 

Galatasaray'ın Nordin Amrabat pişmanlığı


2012 yılında 8.5 milyon Euro bedelle Kayserispor'dan transfer edilen Nordin Amrabat, Galatasaray'da bekleneni veremeyince geçen sezon Malaga'ya kiralanmış bu sezon başında da Malaga tarafından bonservisi alınmıştı. 

Malaga, Amrabat'ın satın alma opsiyonunu kullanınca Cimbom 3.7 milyon Euro zarar etmişti. Faslı oyuncuya ise çıkan haberlere göre Premier Lig ekibi Watford talip oldu. Watford iddialara göre Nordin Amrabat için 8 milyon Euro'luk bir teklif yapmak istiyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!