comScore

Galatasaray Galatasaray

Olcan Adın: 'Biz bitti demeden bitmez'

15 Ocak 2016, Cuma 14:12
Olcan Adın: 'Biz bitti demeden bitmez'

Galatasaray Futbol Takımı oyuncularından Olcan Adın, GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Futbolcularımızdan Olcan Adın, Antalya kampında GSTV'ye özelbir röportaj verdi. Olcan Adın'ın açıklamaları şu şekilde:

“Burada bulunduğumuz andan itibaren buradaki personele otelçalışanlarına çok teşekkür ederiz. Gerçekten çok misafirperver şekilde biziağırladılar. Kamp yaptığımız yer futbol için, futbolcular için gerçekten çokuygun ortam. Antrenman sahaları olsun, odalarımız otelin konumu her şeyfevkalade iyi. Onlara çok teşekkür ederiz. Kampa gelecek olursak, gerçekten çokiyi çalıştık. Kupa maçları olsun, buraya geldik buradaki antrenmanlar olsun,ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandık diyebiliriz.

(Son Karşıyaka maçı için) İyi orta yaptım tabii ki orta daönemli ama atan arkadaşlarımız da gerçekten iyi gol vuruşu yaptılar. Onlara daayrı bir teşekkür etmek gerekiyor. Çünkü orta tabii ki önemlidir ama gol vuruşuyapmak da önemli. Aurelien ve Sinan'ın vuruşları iyi. Aurelien özellikle ileriyeçıktığı zaman duran toplarda başarısı var. Bu ortaları yapmak da bana nasipoldu.

İlk yarı takımımız adına iyi geçmedi çünkü istemediğimizpuanlar kaybettik. Aslında bakarsanız iyi başladık. Sivas ile berabere kaldık,Osmanlı'ya yenildik ama ondan sonra bir seri yakaladık. Yukarı sıralardaydık,puan farkı pek açılmamıştı. Fakat akabinde şöyle söyleyeyim kırılma maçları çokyaşadık. Son dakikalarda hem beraberlik oldu hem mağlup duruma düştük. Bunlarbizi çok etkiledi. Özellikle Antalya, Rize maçları… Bunlar bence ilk yarınınkırılma anlarıydı. Fakat hiçbir şey kaybedilmiş değil. Çünkü lig gerçekten uzunbir maraton. 17 maçımız var önümüzde bu 17 maçı kayıpsız bir şekilde atlatmakistiyoruz.

(İlk yarıdaki Fenerbahçe maçında attığı gol için) Hayatımdahiç unutamayacağım bir andı. Hem Fenerbahçe derbisinde hem Kadıköy'de golüatmak, gerçekten de benim adıma mutluluk vericiydi. Bunu futbol hayatım boyuncahiçbir zaman. Bundan sonra hep anılarımda iyi yerlerde en üst köşede yeralacaktır.

Geçen sene de oynadım. Bazı maçlarda oynamadım fakat elimdengeldiğince takıma katkıda bulunmaya çalıştım. Her zaman da bunun içinçalışıyorum. Tabii ki Fenerbahçe maçında attığım gol  hem özgüven hem de moralolarak benim açımdan çok iyi oldu. Onun bana vermiş olduğu morallle, golü atmışolduktan sonra verdiği  güvenle daha iyi bir performans gösterdiğimidüşünüyorum. Fakat bu, benim için yeterli mi? Tabii ki de hayır. Her zaman eniyisini yapmak bizim elimizde, benim elimde. İkinci yarıda da ben yine iyioynamasam bile iyi mücadele edeceğime iyi koşacağıma buradan sözverebiliyorum.

(Akhisar maçındaki deparına ilişkin) Futbolcu oynamayabaşladığı zaman kondisyon olarak, güç olarak, fizik olarak da yerine geliyor. Odakikada deparı, kendimi iyi hissediyordum. Artık Akhisar beraberlik golü atmakiçin bizim sahamızdaydı. O an da kendimi iyi hissettiğim bir andı.  Öyle birdripling yaptım. Benim için özel bir andı.

Umut'a attırmak istedim. Fakat şöyle söyleyeyim. Yine olsayine aynı pası verirdim. Kendim vurmazdım. Yine Umut değil başka bir arkadaşımolsa Burak, Wesley.. Başka bir arkadaşımız olsa yine aynı pası verirdim.

Burada yaptığımız antrenmanlar yarın da son antrenmanımızıyapacağız. Buradaki işimizi artık tamamladık. Şimdi artık tamamen konsantremiz,Türkiye Kupası'nda da gruptan lider olarak çıktık onu da bir kenara koyuyorum,tamamen konsantremiz lige. Çünkü nasıl başlarsak öyle gider. İlk yarıda iyibaşlayamamıştık . Fakat şimdi her şey bizim elimizde. İlk 5 maç biz kayıpsızatlatırsak, 5 maçı kazanabilirsek hem yukarıya biraz daha yaklaşma imkanımızolacak hem de rakiplerimiz bizden tedirgin olacak. İkinci yarı bizim için ilkmaçtan itibaren her maçı tek maç düşünüp, onun için sahaya çıkıp kazanmak içinmücadelemizi vereceğiz.

Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez. Biz bu yarışıniçerisindeyiz. Çünkü neler yaptığımız, neler başardığımız geçen seneden, öncekisenelerden herkes biliyor. Tabii ki ciddi bir puan farkı var bunu bizler dekabul ediyoruz fakat bunu kapatmak bizim elimizde. Sahaya çıkıp en iyi şekildemücadele edip, bu puan farkını haftalar geçtikçe en aza indirip, ligin sonundada şampiyonluğu biz göğüsleyeceğiz diye inanıyorum.

Bu sene Şampiyonlar Ligi'nden UEFA Avrupa Ligi'ne kaldık 3.olarak, Lazio maçı gerçekten de çok zorlu maç, İtalya'nın köklü kulüplerinden.Ben,  Trabzonspor'da oynarken karşılaşmıştım. Gerçekten de iyi bir ekibesahipler. İyi bir statları var. İyi bir atmosferleri var. Fakat biz onlarıeleyebilecek güçteyiz. Her iki maçı da kazanmak için oynayacağız.

(Linnes için) Bugün gelen arkadaşımızla yeni tanışmafırsatımız oldu. Ryan ile 1 haftayı aşkın süredir beraberiz.  Gerçekten de artıkTürk gibi olmuş Kasımpaşa'da, Türkçe kelimeler de öğreniyor. Çok samimi çoksıcak, çok cana yakın bir arkadaşımız. Yeni gelen arkadaşımızı da en iyi şekildearamıza alıp, uyum sağlamasına çabalayacağız elimizden geldiğikadarıyla.

(Taraftarlara) Çok teşekkür ediyoruz. Çünkü sezon başındanitibaren hiçbir zaman hiçbir şekilde desteklerini bizden esirgemediler. Kupamaçında da olsun, Karşıyaka maçında da olsun, Akhisar maçı olsun, kupa maçlarıdahil geldiler bizi desteklediler. Onların da bize inandığını hissediyorum.İnandıklarını da biliyorum. Onlardan tek ricam, ikinci yarıda aynı şekilde bizedesteklerini göstersinler. Çünkü onlarla biz bir bütünüz. Onlarla bir başarıelde ediyoruz. Onlar olmadan bir yanımız eksik kalıyor. Bu sene onlarla beraberen iyi başarıya da ulaşacağız.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!