comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray transfer haberleri (14 Ocak 2016)

14 Ocak 2016, Perşembe 17:52
Galatasaray transfer haberleri (14 Ocak 2016)

Galatasaray ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.
 

Galatasaray Transfer Haberleri - Galatasaray'da Linnes'in maliyeti açıklandı. Sırada forvet ve kanat transferi var. Mustafa Denizli transferle ilgili son derece önemli açıklamalarda bulundu... 


14 Ocak Galatasaray transfer haberleri


Galatasaray Martin Linnes'i resmen açıkladı!


Galatasaray Norveç'li sağ bek Martin Linnes'i resmen açıkladı. Galatasaray 24 yaşındaki sağ bek için 2 milyon Euro bonservis ve 100 maça çıkması durumunda her 20 maçta 100 bin Euro olmak koşuluyla 500 bin Euro da Molde'ye bonus verecek. Linnes ise yıllık 950 bin Euro maaş alacak. Linnes'in sözleşme şartlarının ayrıntıları 

Ömer Üründül'den Donk ve Linnes yorumu


Yorumcu Ömer Üründül, Donk ve Linnes'in transferini yorumladı. Linnes için "Fenerbahçe - Molde maçlarını izledim. Linnes'in çok güçlü, kuvvetli ve oyundan düşmeyen bir yapısı var. Kanat ataklarına katılıyor. Bunu dengeli ve etkili yapıyor. Bunu yaparken de asli görevi olan savunmayı ihmal etmiyor. Bence isabetli bir transfer." diyen Üründül, Donk için ise "Hava toplarında etkili ama Melo ile kıyasladığımızda savunmadaki zamanlaması ve yer seçimi iyi değil. O da bence iyi bir transfer. Ara transferler oyuncu bulmak kolay değil. Galatasaray'ın doğru hamleler yaptı." şeklinde konuştu. 

Borussia Dortmund Bruma'yı istiyor!


7.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu sezon sonunda kullanmayı düşünen İspanyol ekibine Borussia Dortmund da rakip oldu. İspanyol basınında çıkan haberlere göre sezon sonunda Alman ekibi Bruma için Galatasaray'a teklifini iletecek.


Galatasaray'dan Martin Benitez için çılgın teklif!



TYC Sports'un haberine göre; Galatasaray 21 yaşındaki hücum oyuncusu Martin Benitez için Independiente kulübüne 8 milyon Euro'luk teklif yaptı. 2019 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi olan futbolcunun Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Mustafa Denizli'den transfer açıklamaları!


Transferde 25 yaşın altında olan isimlere yöneldiklerini belirten deneyimli çalıştırıcı yarın ve önümüzdeki günlerde toplamda 2 ismi kadroya katacaklarını söyledi.

Yarın bir transfer açıklayacaklarını müjdeleyen Mustafa Denizli, "Transferi sonlandıramadığımız 3 isim daha vardı. Yaklaşık 30 dakika önce bu oyunculardan birini alamadık. Kulübü vermedi. Yarın 1 transfer gerçekleşir. Sanıyorum önümüzdeki hafta da diğeri bitecek. Aramızdan 3-4 tane arkadaşımız ayrılacak" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!